Stana Alexandra megválaszolta, hogy tényleg ő-e Horváth Gréta férjének új szerelme

Vajon tényleg Stana Alexandra miatt hagyta el a családot Horváth Gréta férje, Meggyes Dávid?

2022. január 12., 10:41

Szerző:

Az elmúlt egy hétben rengeteg hír szólt arról, hogy Horváth Grétát elhagyta a férje, és a legfrissebb információk arra utaltak, hogy a férj, Meggyes Dávid új szerelme Stana Alexandra lehet. Horváth Gréta és Meggyes Dávid a TV2 realityjeiből ismertek: az Ázsia Expresszben és a Love Bistróban is szerepeltek együtt. Stana Alexandra szintén ennek a csatornának köszönheti ismertségét, ő ugyanis a Dancing With The Starsban tűnt fel profi táncosként, a második évadban Árpa Attila partnere volt ő.

A szerelmi háromszög főszereplői közül Horváth Gréta nemrég tett közzé egy közleményt, Meggyes Dávid az Instagramon kommentálta az ügyet azzal, hogy van valakije, de anélkül, hogy új szerelmét megnevezte volna. Most Stana Alexandra nyilatkozott, ő a Bors című lapot választotta ki arra, hogy többek között a következőket a nagyvilág tudomására hozza:

„nem erősítem meg, de nem is cáfolom, hogy együtt vagyunk Dáviddal. Annyit azonban szeretnék leszögezni, hogy a válásomnak semmi köze a jelenlegi helyzethez.”

A fenti nyilatkozathoz két fontos adalék tartozik. Egyrészt, amint azt a Bors is megjegyzi, mindezt Stana Alexandra kuncogva mondta, hiszen ő maga is jól tudja, hogy ez a fordulat az esetek túlnyomó többségében az igent szokta jelenteni. Másrészt a táncosnő a szintén a Dancing With The Starsból ismert Köcse Györgytől való válására utal. A DWTS két táncosa mindössze öt hónapnyi házasság után jelentették be, hogy válnak, de Stana Alexandra és Köcse György előtte 12 évig jártak egymással. Elválásukra nem egy harmadik fél miatt kerül sor.

 „A

– zárja nyilatkozatát Stana Alexandra.

(Kiemelt kép: Stana Alexandra Instagramja)