Janicsák Vecát dühös nyilatkozatban támadja az exférje: Szomorú, hogy előrébb való volt a videóklipje

Ladányi Jancsó Ábel nem örül, hogy Janicsák Veca nyilatkozott a válásukról.

2022. február 11., 08:22

Szerző:

Kedden jött a hír, hogy Janicsák Veca még 2020-ban elvált a férjétől, Ladányi Jancsó Ábeltől, akivel annak idején többek között az Ázsia Expressz című realityben is együtt szerepeltek. Az énekesnő azóta több interjúban említette a válását, illetve azt, hogy méhnyakrákkal diagnosztizálták, szerepelt például tegnap a TV2-n a Mokka című műsorban.

Amint Janicsák Veca a fenti riportban kiemeli, most jelent meg új dala, amelyet ez a számára roppant nehéz időszak inspirált. A klipet az énekesnő maga is rendezte, a címe Gravitáció.

Nos, a Blikknek sikerült megszólaltatni Janicsák Veca (volt) férjét, és úgy tűnik, Ladányi Jancsó Ábel nem örült annak, hogy exe így jelentette be a kapcsolatuk végét, illetve hogy egyáltalán bejelentette anélkül, hogy vele megbeszélte volna.

„Szomorú, hogy előrébb való volt neki a cikk időzítése a videóklipje népszerűsítéséhez, amikor ilyen súlyos témákról nyilatkozott, mint a betegsége, a válásunk és a gyermekünk”

– íme egy részlet Ladányi Jancsó Ábel nyilatkozatából.

„Papíron még nem váltunk el, és szeretném, ha Veca tudomásul venné, hogy a kislányunknak apukája is van, akinek ugyanolyan jogai vannak, mint neki”

– teszi hozzá a férj. Janicsák Veca közben a Life TV-ben is szerepelt új klipjével.

Hírességek, válások

Nagyon friss: Berki Krisztián elköltözött otthonról

Horváth Gréta megrázó nyilatkozata: Össze vagyok törve, nem térek napok óta magamhoz

Joshi Bharat felesége összeomlott azután, hogy férje elhagyta, 15 kilót fogyott

(Kiemelt kép: dfp.hu)