Joshi Bharat felesége összeomlott azután, hogy férje elhagyta, 15 kilót fogyott

A műsorvezető Mészáros Lőrinc volt feleségével, Kelemen Beatrixszal jött össze.

2021. október 28., 07:32

Szerző:

Joshi Bharat és volt felesége szerepel a Story magazin legfrissebb számának címlapján. A Life TV műsorvezetője azzal került bele a hírekbe még szeptemberben, hogy kiderült, hogy 31 év után elhagyta a feleségét, mert összejött Kelemen Beatrixszal, aki egyrészt a csatorna tulajdonosa, másrészt Magyarország leggazdagabb emberének volt felesége. Mészáros Lőrinc szeptemberi házasságával így Joshi Bharat egy mozaikcsaládba került Várkonyi Andreával, amint erről korábban részletesen írtunk ide kattintva olvasható cikkünkben.

Joshi Bharat volt feleségét, Csillát a Story szerint igen megviselte, hogy férje elhagyta, annak ellenére, hogy egyszer már 5 évvel ezelőtt is nyilvánosságra került, hogy a műsorvezető házassága válságban van. Az asszony menye, Helga nyilatkozott a lapnak, aki szerint Csilla sokáig bízott abban, hogy ezúttal is sikerül a házasságot helyrehozni. A szakítás annyira tönkre tette, hogy 15 kilót fogyott, a hozzá közel állók aggódnak érte.

Joshi Bharat születésnapja július 31-én van, és állítólag a születésnapjára kapott ajándékából tudta meg a felesége, hogy valami van a műsorvezető és hozzá igen közel került Mészáros Beatrix között. Amikor Csilla megtalálta a sokat sejtető ajándékot, Joshi Bharat azonnal csomagolni kezdett.

„Egyik napról a másikra összecsomagolt, és elköltözött a közös otthonukból. Másnap pedig már a válási papírokat lengette a nőnek, akinek előző nap összetörte a szívét”

– többek között ezt nyilatkozta a forrás Joshi Bharatról. Csilla ezek után már csak azért is igen nehéz helyzetbe került, mert eddig háztartásbeli volt. Közös, gödöllői otthonukat pedig érthető módon meggyűlölte, így most meg szeretne szabadulni a háztól.

(Kiemelt kép: Joshi Bharat Instagramja)