Mészáros Lőrinc volt felesége és Joshi Bharat ezért lesznek tökéletes pár

Több tényező utal arra, hogy remekül passzolnak egymáshoz.

2021. október 18., 14:58

Szerző:

Két és fél hete lehetett tudni, hogy Joshi Bharat 31 év után válik a feleségétől, amikor ma publikussá vált, hogy a műsorvezető kivel kezdett új párkapcsolatot: Kelemen Beatrixszel, aki korábban Mészáros Lőrinc neje volt.

„A hír igaz, együtt vagyunk Beatrixszal. Ennél többet azonban nem szeretnék elárulni sem most, sem a jövőben a magánéletemről, kérünk mindenkit, hogy tartsák tiszteletben a magánéletünket!”

– így erősítette meg a kapcsolat hírét Joshi Bharat a Blikknek, egyben utalva arra, hogy a 66 éves, indiai származású tévés személyiség a jövőben a magánéletét ugyanúgy a nyilvánosság elől elrejtve szeretné élni, ahogy azt Mészárosék mindig is tették.

Joshi Bharat és Kelemen Beatrix kapcsolata minden bizonnyal munkakapcsolatnak indult: a műsorvezető a Life TV-nél dolgozik, és a csatornát üzemeltető Media Vivantis Zrt. elnöke. (Ugyanennél a csatornánál dolgozott egyébként Várkonyi Andrea is, aki azóta Mészáros Lőrinc második felesége lett.)

Mind Joshi Bharat, mind Kelemen Beatrix egy-egy bő harminc éves házasságon van túl. Joshi Bharat és felesége, Csilla kapcsolata évek óta válságban volt, mire a műsorvezető 31 év házasság után végül beadta a válókeresetet. Mészárosék valamivel még ennél is több ideig, 36 évig tartottak ki egymás mellett.

Hasonlóság a pár két tagjának sorsában az is, hogy mindkettejüknek van harmincon felüli korú gyermeke korábbi kapcsolatából. Joshi Bharatnak az első házasságából egy lánya van, és annak idején Mészárosék is igen fiatalon vállaltak gyermeket. Mészáros Lőrinc az Indexnek a nyáron adott interjújában arról beszél, hogy amikor ő 21 éves volt, már két gyerekük megszületett a háromból. Mindhárom gyermek most cégeket igazgat a Mészáros Lőrinc tulajdonában álló cégcsoportban.

A Blikk fent idézett cikke szerint továbbá egy névtelen informátorként nyilatkozó ismerős is úgy látja, Joshi Bharat és Kelemen Beatrix jól megvannak együtt, összeillenek:

„mindketten keresték az útjukat, válaszokat a hogyan továbbal kapcsolatos kérdésekre. Sok volt a közös téma, rengeteget beszélgettek, és mind a ketten örültek, hogy lett egy jó barátjuk, akivel megoszthatják a gondolataikat.”

És a végére még egy vicces érdekesség: Joshi Bharat két évvel ezelőtt azt mondta a Life TV-ben Szulák Andrea műsorában, hogy mindig az idősebb nők szerettek belé, legalábbis a rajongók közül. Lánya szerint ő a nagymamák Brad Pittje.

(Kiemelt kép: dfp.hu)