Mészáros Lőrinc volt feleségével jött össze Joshi Bharat

Már együtt is élnek.

2021. október 18., 06:28

Szerző:

Alig néhány hete látott napvilágot, hogy Joshi Bharat 31 év után elválik felségétől. Évek óta sejteni lehetett, hogy gondok vannak közöttük, de a Life Tv műsorvezetője azt nyilatkozta, meg fogják menteni házasságukat. Végül nem sikerült megbeszélniük problémáikat, és Joshi Bharat volt az, aki beadta a válási papírokat. 

A Blikk legfrissebb információi szerint azóta pedig már rá is talált a szerelem a tévés személyiségre! A lap úgy tudja, Joshi Bharat új párja nem más, mint Mészáros Lőrinc volt felesége, Kelemen Beatrix.

A lap megkereste Joshi Bharatot is az üggyel kapcsolatban, aki megerősítette kapcsolatuknak hírét:

„A hír igaz, együtt vagyunk Beatrixszal. Ennél többet azonban nem szeretnék elárulni sem most, sem a jövőben a magánéletemről, kérünk mindenkit, hogy tartsák tiszteletben a magánéletünket!"

A Life TV-t üzemeltető cég elnöke és a csatorna műsorvezetője állítólag már régebbóta együtt vannak, a közös munka hozta őket össze, sőt a Blikk tudni véli, hogy már össze is költöztek Budán.

„Mindketten keresték az útjukat, válaszokat a hogyan továbbal kapcsolatos kérdésekre. Sok volt a közös téma, rengeteget beszélgettek, és mind a ketten örültek, hogy lett egy jó barátjuk, akivel megoszthatják a gondolataikat. Szép lassan alakult ez a kapcsolat szerelemmé, és láthatóan nagyon boldogok egymással.”

– árulta el egy bennfentes.

(Kiemelt képek: dfp.hu)