Joshi Bharat elválik a feleségétől 31 év házasság után

A műsorvezető adta be a válókeresetet, íme, mi vezetett ide.

2021. szeptember 30., 08:55

Szerző:

Joshi Bharat 66 éves műsorvezetőt annak idején a TV2-ről ismerték meg a tévénézők, most a Life TV-nél dolgozik. Az indiai származású médiaszemélyiséggel kapcsolatban öt évvel ezelőtt jöttek az első hír, hogy válságban a kapcsolata feleségével, Csillával. Akkor azt mondta a Borsnak, hogy minden házasságban vannak problémák, ők is meg fogják beszélni a gondjaikat, ami miatt válságba jutott a házasságuk.

Most azonban azt írja a Blikk, hogy végképp eljött a szétválás ideje: 31 év házasság után Joshi Bharat adta be a válókeresetet.

„A válópert én indítottam el. Az egymás iránt érzett legnagyobb tiszteletben kellett kimondanunk azt, hogy ez a házasság már nem működik. Ezt mind a ketten tudomásul vettük, de az sosem változik, hogy Csilla továbbra is a lányom édesanyja marad”

– többek között ezt mondja Joshi Bharat a lapnak. Ez a házasság a műsorvezetőnek és feleségének is a második házassága volt, mindkettőjüknek született gyermeke az előző kapcsolatából. Hogy ennyi év után miért most kerül sor a válásra, annak okait Joshi Bharat nem részletezte.

(Kiemelt kép: Joshi Bharat Instagramja)