Janicsák Veca titokban elvált a férjétől

Janicsák Veca 2020-ban még házassága megmentéséről beszélt, most kiderült, még abban az évben elváltak.

2022. február 8., 12:31

Szerző:

Janicsák Veca egy roppant nehéz időszakon van túl, és az Instagramon jelentette be, hogy ezekről a nehézségekről most fog először beszélni. A 32 éves énekesnő a bejelentésnek megfelelően Glamour magazinban mondta el, hogy eddig nem hozták nyilvánosságra, de már 2020-ban elváltak egymástól a férjével, Ladányi Jancsó Ábellel.

„Nem hibáztatom a volt páromat a történtekért, hiszen a párkapcsolatban is mindig kettőn áll a vásár, de biztos, ha a tested ilyen mértékben jelez, akkor egészen bizonyos, hogy nem vagy jó helyen, vagy nem vagy kellőképpen értékelve. Nehéz szembenézni ezzel a ténnyel úgy, hogy közben az emberek ítélkeznek feletted, miközben fogalmuk sincs a valóságról. Nekem a válás mellett kellett döntenem, hogy visszanyerhessem önmagamat”

– mondja a Glamournak Janicsák Veca.

Az énekesnő korábban válásáról ugyan nem beszélt, de házasságának válságáról igen. Janicsák Veca és férje nem sokkal korábban szerepeltek az Ázsia Expressz című realityben, amiben többek között Horváth Grétával és akkori férjével, Meggyes Dáviddal versenyeztek – ők sincsenek már együtt. Az énekesnő 2020 augusztusában arról vallott a Mokkában, hogy a házassága válságba került, de túl vannak a nehézségeken, sikerült megmenteni a házasságukat – a friss interjúból az derül ki, hogy mégis elváltak még ugyanebben az évben.

És nemcsak a válás miatt volt különösen nehéz az elmúlt időszak Janicsák Veca számára. Íme még egy rövid részlet a Glamournak adott interjúból, amelyből kiderül, hogy az énekesnőnél méhnyakrákot diagnosztizáltak:

„az orvosom megkérdezte, akarok-e még gyereket, ha úgy döntök, ez lett volna az utolsó lehetőségem, de egyáltalán nem volt biztos, hogy sikerülni fog. Nem akartam kitenni magam újabb megpróbáltatásoknak, a kislányomnak szerettem volna adni minden időmet. A nagyon hosszú, komplikált műtét alatt kiderült, a méhem sajnos nem menthető, el kellett távolítani.”

Hasonló műtéten esett át nemrégiben Young G felesége, Mészáros Norina. Az ő operációjáról ide kattintva lehet részletesebben olvasni.

Szintén benne voltak még a 2019-es Ázsia Expresszben, olvasson róluk is:

Bereczki Zoltán

Hódi Pamela

Demcsák Zsuzsa

(Kiemelt kép: TV2/Mokka)