Berki Krisztián jogerősen pert vesztett, íme, mennyit kell fizetnie Hódi Pamelának

Berki Krisztián és volt élettársa, Hódi Pamela között a gyermektartás miatt volt per.

2022. február 8., 07:47

Szerző:

Berki Krisztián és Hódi Pamela (azaz most már asszonynevén Tóth-Hódi Pamela) közös gyermeke, Berki Natasa Zselyke most nyolc éves. Szülei között először közös megállapodás volt az elhelyezését, nevelését illetően, de aztán Berki Krisztián ezt nem írta alá, nem tartotta hozzá magát, így Tóth-Hódi Pamela bírósághoz fordult. Az ügyben született ítélet most vált jogerőssé, ebből az alkalomból beszélt az influenszer-anyuka a Blikk című lapnak.

„Számomra fontos volt, hogy a szülői felügyeleti jogot száz százalékosan én gyakoroljam, a gyermek törvényes képviselete személyes és vagyoni ügyekben az én felelősségem legyen. Ennek értelmében például én határozok arról, hogy Nati hogyan és mikor jelenhet meg a közösségi médiában, fotókon, videókon, vagy magánéleti ügyekben”

– többek között ezt nyilatkozta Tóth-Hódi Pamela, aki régóta hangoztatja, hogy szerinte volt élettársa és annak felesége túl sokat szerepelteti a kislányt a közösségi médiában. A fenti nyilatkozatból az következik, hogy ezek után a bírósági ítélet értelmében Tóth-Hódi Pamela megtilthatja Berki Krisztiánnak és Mazsinak, hogy a nyolc éves kislánnyal szerepeljenek az Instagramon-Facebookon.

A Blikk azt is megírta, hogy mennyi gyerektartást kell fizetnie Berki Krisztiánnak: havi 80 ezer forintot. Mivel visszamenőleg is pótolnia kell az eddig elmaradt befizetéseket, az ítélet értelmében összesen 1,39 millió forinttal tartozik Tóth-Hódi Pamelának, amit ha magától nem fizet meg, az állam fogja behajtani Berki Krisztiánon.

Adalékok a Hódi-Berki viszályhoz

Hódi Pamela kiborult Berki Krisztián feleségére: Mi a jó büdös francot képzel ez a nő?

Berki Mazsi nyilvánosan bocsánatot kért Hódi Pamelától

Személyeskedésig menő celebvita arról, szabad-e a gyerekeket szerepeltetni a (közösségi) médiában

(Kiemelt kép: Berki Krisztián Instagramja)