Berki Krisztián elvesztette a pert Tóth-Hódi Pamelával szemben

Megvan az ítélet, Berki Krisztián káromkodássorozattal reagált.

2021. december 10., 07:31

Szerző:

Tóth-Hódi Pamela a múlt héten részletesen beszélt arról a Frizbiben, hogy perben állnak egymással kislánya apjával, Berki Krisztiánnal. A per tárgya a gyermekelhelyezés és a tartásdíj.

Az ügyben korábban született bírósági ítélet 50-50%-ban biztosítja a két szülőnek a láthatást, azonban ez a két fél közötti jó kapcsolatra tekintettel került bele akkor az ítéletbe, mostanra azonban kiderült, hogy Berki Krisztián volt partnere úgy érzi, hogy közöttük a kommunikáció teljesen megromlott, ezért Hódi-Tóth Pamela megtámadta az ítéletet. Mint mondja, gyakorlatilag semmiben nem értenek egyet Berki Natasa Zselyke nevelésével kapcsolatban.

Nos, azt írja a Blikk, hogy az ügyben megvan az első fokú ítélet, bár Berki Krisztián nem ment el az ítélethirdetésre. A lap úgy tudja, hogy a láthatást úgy állapították meg, hogy a kislány másfél hetet legyen az anyjánál, majd fél hetet az apjánál, és megvan a tartásdíj összege is, de hogy ez mennyi, arról csak találgatások vannak egyelőre. Maga Tóth-Hódi Pamela mindössze annyit nyilatkozott, hogy elégedett az ítélettel, valamint a Blikk Berki Krisztiánt is megkereste, aki az érdeklődésre a cikk megfogalmazása szerint

„hosszas káromkodássorozattal válaszolt”.

Kattintson ide egy korábbi nyilatkozatért, amikor Berki Krisztián még volt hajlandó beszélni erről az ügyről, akkor azt mondta, hogy a per arra megy ki, hogy ő fizessen többet, de lássa kevesebbet a gyermekét.

(Kiemelt kép: Berki Krisztián Instagramja)