Hódi Pamela kitálalt Berki Mazsiról: A hideg ráz ettől, hogy nevelőanya, bonus mommy

Berki Krisztián mostani felesége lehülyézte Hódi Pamelát.

2021. december 6., 14:55

Szerző:

Vasárnap este a Frizbi című műsorban szerepelt Tóth Bence volt focista és Tóth-Hódi Pamela. Bár nem szoktak a feleség volt férjéről, Berki Krisztiánról és az ő párjáról, Berki Renátáról, azaz Mazsiról beszélni, most mégis megtették – ez már az előzetesből is kiderült.

Köztudott ugyanis, hogy ellentét van Tóth-Hódi Pamela és exe között, többek között a közös gyerek, Berki Natasa Zselyke szerepeltetésével kapcsolatban. A modell-influenszer nemrégiben egy felháborodott posztot tett közzé, amelyben Berki Mazsival kapcsolatos gondolatait fogalmazta meg. Most így beszél volt férje új feleségéről:

„ő közel négy éve van az életünkben, mindannyiunkéban. Az elején engedtem neki, hogy posztoljon Natiról, aztán szóvá tettem, hogy ez túl sok, egy picit vegyél légyszíves vissza, és tiltsd le alatta a kommenteket. Amire utána már az volt a válasza, hogy én hülye vagyok. Utána utasítottam, hogy fejezd be akkor viszont most már a gyerekem a posztolását, hiszen én, a saját édesanyja nem posztolom annyit a lányomat, mint te. Így akkor kérlek, hogy ezt fejezd be. Nem, azért is, rá egy órára kiposztolta. Amit én egész egyszerűen nem tudok elviselni, az az, hogy mindig-mindig rá tud tenni egy lapáttal, és pontosan tudják, hogy a hideg ráz engem ettől, hogy mostohaanya, nevelőanya, stepmother, bonus mommy...”

A folytatásban Tóth-Hódi Pamela utal a közte és volt közte a gyermekfelügyelet tárgyában indult bírósági eljárásra is:

„amikor a bíróságról kijöttünk, akkor is ő volt az első, aki már posztolta ezt az egész dolgot. Túlságosan messzire megy. Nem vagyok buta nő, tudom azt, hogy ez még a sokkal jobbik helyzet, hogy ha az új pár szereti a gyereket és gondoskodik róla, mint hogy uszítaná a szerelmét, hogy „ne vigyük a gyereket”, „nem kell, menjünk ketten”, „jaj, most minek jöjjön ide”, satöbbi. Pontosan tudom, hogy sokkal jobb az, hogy szereti, csak húzzuk meg a határt.”

Íme a teljes vonatkozó adásrészlet.

Az interjú egy másik emlékezetes mozzanata, hogy a Tóth-Hódi házaspár arról is beszélt, a hit milyen fontossá vált számukra: miután szakítottak, a hitnek nagy szerepe volt a kibékülésükben. A feleség elmeséli például, hogy amikor azt mondta férjének, hogy imádkozott érte, az egykori futballista elsírta magát.

(Kiemelt kép: LifeTV/YouTube)