Hódi Pamela kiborult Berki Krisztián feleségére: Mi a jó büdös francot képzel ez a nő?

Egy Instagramra feltöltött kép verte ki nála a biztosítékot.

2021. november 2., 14:07

Szerző:

Hódi Pamelánál betelt a pohár, nem tűri tovább exe, Berki Krisztián feleségének viselkedését. Ennek az Instagram-oldalán egy posztban adott hangot, ahol durván nekiment a mindenórás kismamának.  

A kétgyermekes anyukából az váltott ki ekkora haragot, hogy Berki Mazsi a napokban megosztott Instagram oldalán egy közös képet Berki Krisztián és Hódi Pamela közös kislányával, Natasa Zselykével, miközben egy „Mommy és bonus mommy” vagyis „Anyu és bónusz anyu” feliratú pólót viselt, ami azt sugallta, hogy Natinak ő is az anyukája. A bejegyzést a kislány szülinapja alkalmából posztolta Mazsi.

„Ne csak a születésnapod, hanem az egész életed legyen boldog, Nagylány, de nekem csak Cuci. Tudom, az egyik kívánságod az volt, hogy ugyanazon a napon legyen a kistesóddal a születésnapod, de a legkisebb Hugicád ezt a napot csak Neked akarta”

– írta a nagy port kavaró képhez Mazsi

Pamela az Instagramon írta ki magából dühét az esettel kapcsolatban.

„Mi a jó büdös francot képzel ez a nő? Te bonus mommy, hogy tanulnál meg inkább egy cseppnyi tiszteletet egy édesanya iránt!!! Remélem, hamarosan megérkeznek számodra is egy édesanya igazi érzései, de ezt az érzést ne tudd meg soha, amit te okozol más édesanyának!!! MÉG NEKED SEM KÍVÁNOM! Szégyelld magad újra és újra. Önzetlenül nem megy a szeretet... Ilyen magatartást életemben nem láttam egy új pár részéről sem. Ezt is kifogtam. A fotón a lányommal szerepel természetesen”

– írta a 24 óráig látható sztorijában Pamela dühösen. A másik fél eddig nem reagált Pamela kiborulására, de Berki Krisztián és felesége mostanában sorra verik ki a biztosítékot, mióta közölte a celeb, hogy pénzért bárki megnézheti Berki Mazsi élőben közvetített szülését.

(Kiemelt kép: dfp.hu)