Berki Mazsi kifejezetten bátorítja a gonosz és bántó kommenteket

Meghökkentő felirattal látta el posztját az Instagramon.

2021. október 7., 13:39

Szerző:

Berki Krisztián és felesége, Renáta mindketten rengeteget szerepelnek a hagyományos és a közösségi médiában egyaránt, és életüknek volt már annyi meghökkentő, illetve botrányos mozzanata, hogy megszokhatták, hogy rengeteg negatív hozzászólás is érkezik velük kapcsolatban. A múlt héten például Berkiék meztelen fotósorozatot tettek közzé és bejelentették, hogy egy hónapon belül megérkező kisbabájuk születését élőben közvetíteni fogják. Jöttek rögtön a kritikus kommentek, Berki Krisztián némelyiket meg is válaszolta.

A pár tegnap a Mokka című műsorban volt vendég, és itt is volt egy meghökkentő bejelentésük: volt már, hogy felmerült bennük, hogy inkább elválnak. A Berki Mazsi néven is ismert feleség ezt a következő poszttal adta a követői, illetve a világ tudomására.

„Aki esetleg kíváncsi ránk/szeret minket, a velünk készített interjút a storymban található linken tudja visszanézni. Ha nem vagy kíváncsi, az se baj, tudod, akkor ne kattints rá, de ha mégse bírod ki, ahogy ez szokott lenni, akkor meg nyugodtan írj egy gonosz & sértő kommentet vagy csak legyél bunkó önmagad módján”

– osztja ki Berki Mazsi félkomolyan a közösségi oldalára látogatókat. Hozzászólása után egy kacsintó szmájlit is elhelyezett.

(Kiemelt kép: Berki Mazsi Instagramja)