Berkiék arról beszéltek, volt, hogy úgy gondolták, jobb lenne, ha elválnának

Berki Krisztián aztán az erotikus töltetet is emlegette.

2021. október 6., 12:37

Szerző:

A TV2 reggeli műsorában, a Mokkában járt Berki Krisztián és felesége, Renáta. A Mazsi néven is ismert médiaszemélyiség egy hónapon belül szülni fog, és az adásban arról kérdezték, hogyan telt az utóbbi időszak. Azt mondja, nem volt könnyű:

„Ez egy nehéz időszak volt számunkra. Tele volt hullámokkal, azt gondolom, a hormonok erősen dolgoztak mind a kettőnknél. Voltak olyan időszakok, amikor lehet, hogy azt mondtuk mind a ketten, hogy jobban járnánk, ha elválnánk és kicsit külön úton [járnánk]...”

– fogalmaz Berki Mazsi az alább megtekinthető interjúban.

Férje rögtön megerősíti, hogy ez abszolút így van.

„Nagyon fent tudsz lenni és nagyon lent. Amennyire tudsz valamit szeretni, ugyanarra az ellenpólusra is el tudsz jutni. Hogy csak a mai napról beszéljek egy picit: volt egy kis együttlét hat óra környékén, együtt voltunk kis erotikus töltettel, majd már a kocsiban összebalhéztunk. Aztán most megint nagyon jóban vagyunk. [...] Úgy tűnik, hogy nem válunk el”

– viccel Berki Krisztián.

A házaspár a múlt héten azzal került be a hírekbe, hogy Berki Mazsi meztelen fotózást vállalt állapotosan, és a házaspár bejelentette, hogy élőben fogja közvetíteni kislánya születésétkattintson ide a cikkért, ahol erről részletesebben írtunk! Berki Krisztián ezen kívül nehezményezi, ha egy lap cikket ír pusztán abból, hogy valamelyikük kap egy negatív kommentet, igaz, ő maga is válaszolt most ezekre a hozzászólásokra, amit bocs, de szintén megírtunk.

(Kiemelt kép: Berki Mazsi Instagramja)