Berkiék szülési közvetítése fizetős lesz, íme, mennyiért lehet majd megnézni az eseményt

Berki Krisztián egy új streamingoldalt reklámoz második lánya születésével.

2021. október 31., 10:40

Szerző:

Berki Krisztián szombat este arról posztolt, hogy megünnepelték Hódi Pamelával közös lányának 8. születésnapját. A születésnapi köszöntés valószínűleg szándékosan volt olyan, mintha megszületett volna a médiaszemélyiség második lánya – felesége, Berki Renáta erre a hosszú hétvégére van kiírva.

Nos, Berkiék hetek óta viták kereszttüzében állnak amiatt, hogy az a tervük, hogy élőben közvetítik majd az interneten a szülést, amire mostantól tényleg már bármikor sor kerülhet. Azt viszont csak most tették hozzá, hogy a közvetítés nem ingyenes Facebook/Instagram Live lesz, hanem egy fizetős közvetítés. A Blikk a következők szerint szemlézi Berki Krisztián friss bejelentését, amit a közösségi médiában tett közzé:

„Kedves követőink! Minden létező Social médiás platformunkon időben értesítünk benneteket, amikor is elindul a #legkisebbberki világra jövetele. A #legkisebbberki világrajövetele ah élő stream a: www.teleport.hu oldalán lesz nyomon követhető bárki számára. Már most tudtok regisztrálni / előregisztrálni www.teleport.hu Üdv Nektek drukkoljatok!”

Ide kattintva érhető el a szóban forgó, nemrég indult oldal, amelyről kiderül, hogy a szülést 1490 Ft-ért lehet majd megtekinteni. A Berki Mazsi szülésével reklámozott honlap már az Instagramon is hirdeti magát, szintén a házaspár friss fotóival. A szolgáltatás bemutatkozása azt ígéri, hogy más ismert személyek tartalmai is megjelennek majd az oldalon, igaz, egyelőre csak Berki Krisztiánék szerepelnek rajta, más tartalom még nem érhető el:

„elindult a Teleport! Magyarország legőszintébb és legbevállalósabb hírességeit láthatod élőben streamelve, saját közegükben, miközben híreket olvasol és tájékozódsz! [...] Egy kattintásra a kedvenc sztárjainktól, akiket nem csak nézhetsz, de cseveghetsz is velük. Azonnali elérést biztosít szereplő és néző között. Egészség, életmód, bulvártitkok és minden más - egyenesen a hírességektől.”

(Kiemelt kép: a Teleport.hu Instagramja)