Horváth Gréta dühében milliós kárt okozott, amikor férje bejelentette, hogy elhagyja – íme, mivel

Horváth Grétánál egy ismerős szerint elpattant a húr és nagy balhét lett belőle.

2022. január 17., 07:41

Szerző:

Horváth Gréta és Meggyes Dávid is azt nyilatkozták, nem szeretnék, hogy válásuk a továbbiakban a nyilvánosság előtt bonyolódjon, de most napvilágra került egy megdöbbentő részlet: amikor a férj bejelentette, hogy elhagyja a családot, a feleség olyan dühös lett, hogy felgyújtotta párja ruháit.

Minderről a TV2 két realityszereplője érthető módon nem számolt be, amikor tíz nappal ezelőtt bejelentették, hogy válnak, mert Meggyes Dávidnak lett valakije. A Bors azonban úgy tudja, hogy hatalmas balhé lett, amikor Horváth Grétának bejelentette a férje, hogy már mást szeret. A lap egy névtelenséget kérő ismerőst szóltat meg, aki többek között a következőket árulta el:

„Grétánál elpattant a húr, nem tudott uralkodni magán, és tényleg felgyújtott sok mindent. Szerencsére nem lett nagy tűz, vagyis nem kellett tűzoltókat hívni, de így is elég komoly a történet…Egyébként a milliós értéket is eléri a kár, Dávidnak drága ruhái vannak.”

Horváth Gréta azóta megírta, hogy kisfiával együtt szakember segítségét fogják igénybe venni az események feldolgozásához, Meggyes Dávidról pedig kiderült, hogy az új szerelme valószínűleg Stana Alexandra a Dancing With The Starsból, bár ezt egyértelműen egyik fél sem erősítette meg. Nem egyértelműen viszont... – kattintson ide Stana Alexandra nyilatkozatáért!

(Kiemelt kép: dfp.hu)