Horváth Gréta kálváriája egy hete kezdődött, most nagy döntést hozott

Horváth Grétát elhagyta a férje, Meggyes Dávid, és az eddig közösen nevelt gyermek érdekében is lépni kell most, megszületett a döntés.

2022. január 14., 07:38

Szerző:

Pontosan egy héttel ezelőtt volt, hogy Horváth Gréta realityszereplő-influenszer arról posztolt, hogy elhagyta a családot a férje, Meggyes Dávid. Az ezt követő fejleményeket azért követte érdeklődéssel a nyilvánosság, mert a házaspár az Ázsia Expresszben és a Love Bistróban is szerepelt együtt, párként.

Meggyes Dávid nyilatkozott azóta az Instagramon és a sajtóban: elmondta, hogy van valakije és hogy ő egyedül vállalja a felelősséget a szakításért. Ettől természetesen még nincs könnyű helyzetben Horváth Gréta, akinek az elmúlt hét napban azzal is szembesülnie kellett, hogy a férje házasságuk alatt minden bizonnyal több nővel flörtölt. „Esnek ki a csontvázak a szekrényből” – ahogy ő fogalmazott.

Horváth Grétának egy korábbi kapcsolatából van egy hét éves kisfia, Filip, és ő is fontos tényező volt abban, hogy az édesanya most egy fontos döntést hozott: szakemberhez fordulnak segítségért, hogy a történteket fel tudják dolgozni. Horváth Gréta a következőket írja erről az Instagramon.

„Nekem és Filipnek a 2022-es év a mély érzelmi megrázkódtatással, és nem felhőtlen örömmel indult. Eddigi életem során megtapasztaltam, vannak nehézségek, és az élet elém is gördített egy nagyot, az elmúlt napok eseményeit nézve és megélve. Mindig is egy nagyon erős nő voltam, amivel igyekeztem példát mutatni, aki talpra tudott állni, mert van kiért, és van miért! Az engem ért fájdalmakat gyermekem és családom, barátaim körében igyekszem feldolgozni, a legfontosabbat szem előtt tartva. Elsősorban ÉDESANYA, és csak utána következik az, hogy nő vagyok! Csak és kizárólag a gyermekem, és a saját lelki gyógyulásomat fogom szem előtt tartani, és ezért képes vagyok felülemelkedni a múlt, és a jelen történésein. Elengedni valakit méltósággal kell, bármi is történt. Nekem ezt tanították, és ezt szeretném Filipnek is átadni!
Úgy döntöttem, hogy közösen a gyerekkel szakemberhez fordulunk, hogy ezt az őrületet enyhíteni tudjuk magunkban. Őt még nagyobb veszteség érte mint engem, és nagyon nehéz neki elmagyarázni, mi is történt. Folytatom az életünk a munkám, és azt, amit a legjobban szeretek: az alkotást, teremtést”

– írja Horváth Gréta az alábbi posztban.

(Kiemelt kép: Horváth Gréta Instagramja)