Meggyes Dávid kommentálta a válása körül zajló vitákat: Nem én vagyok a patás ördög

Meggyes Dávid először nyilatkozott a sajtónak, amióta kiderült, hogy elhagyta a feleségét, Horváth Grétát.

2022. január 13., 14:13

Szerző:

A múlt hét pénteken jelentette be Horváth Gréta, hogy a férje, Meggyes Dávid elhagyta őt és korábbi kapcsolatból származó, hét éves kisfiát, Filipet. Nem sokkal később maga Meggyes Dávid publikált egy hosszabb közleményt, amelyben megerősíti, hogy van valakije, és a szakításért egyedül vállalja a felelősséget. A teljes szöveget ide kattintva lehet elolvasni korábbi cikkünkben.

Természetesen rögtön megindult a találgatás, hogy ki lehet az a személy, akiért Meggyes Dávid elhagyta Horváth Grétát, és minden jel arra mutat, hogy az illető Stana Alexandra a Dancing With The Starsból. Most Meggyes Dávid nyilatkozott erről az egész történetről, de új szerelmének személyazonossága nem kerül szóba a videóban.

Meggyes Dávid a következőket mondta most a Bors friss cikke szerint:

„mérges vagyok és csalódott. Nem szerettem volna a nagy nyilvánosság elé tárni a magánéletünk intim részleteit, úgy gondoltam, hogy ezt nekünk kell megoldanunk Grétával. Hittem benne, hogy két intelligens ember ezt meg tudja beszélni egymás között. Én őszinte voltam, beleálltam a dologba, sok férfitársammal ellentétben nem szépítettem a helyzetet.”

Meggyes Dávid többek között hozzáteszi azt is, hogy semmit sem tett rossz szándékkal:

„Nem én vagyok a patás ördög, méltatlan a párkapcsolatunkhoz ez az egész. Nem akartam és nem is akarok bántani senkit.”

Mindeközben a történetbe beszállt a Love Islandből ismert Turi Xénia is azzal, hogy Meggyes Dávid neki és más nőknek is intim tartalmú üzeneteket küldött házassága alatt. Meggyes Dávid ezekre az állításokra sem reagál nyilatkozatában, a történetnek erről az oldaláról mindenesetre ide kattintva olvashat részletesebben.

(Kiemelt kép: Meggyes Dávid Instagramja)