Love Island Nia gyanítja, ki nyúlhatott bele Horváth Gréta telefonjába

Horváth Gréta férje Turi Xéniának szexuális tartalmú üzenetet küldött, de van a sztoriban egy furcsa mozzanat.

2022. január 13., 11:27

Szerző:

Tovább bonyolódik Horváth Gréta és Meggyes Dávid válásának ügye, most Turi Xénia, közismertebb nevén Love Island Nia tett fel egy költői kérdést az ügy kapcsán. Még egy hete sincs, hogy a TV2 két realityjéből, az Ázsia Expresszből és a Love Bistróból ismert Horváth Gréta közzétette, hogy férje elhagyja a családot.

A férj, Meggyes Dávid pár nappal később megerősítette, hogy van valakije, ezért távozott, és ekkor kapcsolódott be a történetbe Love Island Nia. Turi Xénia ugyanis azzal állt elő, hogy még a házasság folyamán Meggyes Dávid szexuális tartalmú üzeneteket küldött neki, és ezzel kapcsolatban árult most el a Blikk hasábjain keresztül néhány további részletet a nyilvánosságnak.

„Éppen a Love Bistro ment a tévében, amelyben Gréta és Dávid boldog házaspárként főztek a képernyőn. Nekem meg közben azt írta az egyik kirakott képemre, természetesen privát üzenetben, hogy felér egy szexuális zaklatással. Azt is hozzátette, erős benne a kisördög, illetve, hogy házas emberként is van szeme”

– emlékszik vissza Turi Xénia arra, hogyan kezdődött a dolog. A médiaszemélyiség azt mondja, ha párkapcsolatban élő férfiaktól kap ajánlatot, azt mindig meg szokta osztani, hogy ezzel álljon ki a megcsalt nők mellett. Ezúttal is így tett, de Horváth Gréta és kisfia iránti tiszteletből név nélkül osztotta meg Meggyes Dávid üzenetét automatikusan eltűnő Instasztoriban. A történet ekkor vett elgondolkodtató fordulatot.

„Másnap észrevettem, hogy Grétinél le vagyok tiltva, így szinte biztos voltam abban, hogy megsértődött. Pár nappal ezelőtt azonban, amikor Dávid bevallotta, hogy van valakije, megkeresett, majd elárulta, ő nem tett ilyet. Vajon akkor ki nyúlhatott bele Gréta telefonjába?”

– teszi fel a költői kérdést Turi Xénia úgy, hogy abból egyértelmű, hogy szerinte mi, azaz ki a válasz a kérdésre.

Turi Xénia korábbi nyilatkozatait az üggyel és a hűtlen férfiakkal kapcsolatban ide kattintva tudja elolvasni korábbi cikkünkben: a médiaszemélyiség azt is közzétette, hogy nem ő volt az egyetlen, akinek Meggyes Dávid hasonló üzeneteket küldött, miközben Horváth Grétával elvileg boldog párkapcsolatban éltek.

(Kiemelt kép: a Love Bistro hivatalos Instagramja)