Horváth Gréta férje a házasságuk alatt az RTL Klub sztárját félreérthetetlen üzenetekkel bombázta

Az RTL Klub egykori valóságshow-szereplője megosztotta a Meggyes Dávidtól kapott pikáns üzeneteket.

2022. január 11., 14:22

Szerző:

Az RTL Klubon 2019-ben futó Love Island című realityben fe„ltűnt Turi Xéniának félreérthetetlen üzeneteket küldött házassága alatt Horváth Gréta férje, Meggyes Dávid – derült ki egy, a Love Island Nia néven is ismert médiaszemélyiség által közzétett Insta-storyból. Az Ázsia Expressz 2. évadának győztes párja a múlt héten az Instagramon jelentette be, hogy elválnak, mert a férj elhagyta a családot. Azóta arra is fény derült, hogy Meggyes Dávid valószínűleg a Dancing With The Stars profi táncosával, Stana Alexandrával kezd új életet. A Love Islandben feltűnt Nia pedig lerántotta a leplet a hűtlen férj házassága alatti hódítási kísérletéről.

Turi Xénia egy napig elérhető Instagram-storykban írta le a véleményét a történtekről, valamint azt is elárulta, hogy már akkor szándékában állt figyelmeztetni Grétát, hogy a férje kikacsintgat a házasságukból. Véleménye szerint Meggyes Dávid felvágásból osztotta meg a közösségi oldalán, hogy van valakije, és nem azért, hogy megvédje elhagyott feleségét. 

A valóságshow egykori sztárja azt írja, korábban olyan üzeneteket is kapott a férjtől, amelyekben leírja, hogy házasságot fogadott és nem vakságot, de Xénia véleménye szerint ha egy férfi nem áll meg a bámészkodásnál, hanem pikáns üzeneteket küldözget, és félrelép, az már egy teljesen más szint, amit gusztustalan dolognak tart.

„A posztom megosztó volt, de szerintem ezen nincs mit agyalni! Ha én megtudnám, hogy a párom irkálgat nőkkel, valszeg levágnám a micsodáját, és ajándékba küldeném el a nőnek, díszdobozban, akiben szintén annyi gerinc volt, mint benne. Ha azzal van baj, hogy én ilyenkor felkeresem a másik felet, az szerintem a legnagyobb összetartás nők között! Ha rád ír valaki, hogy figyelj már a pasid miket irkál, elsőre lehet, hogy nem örülsz, de aztán hálás leszel, hogy valaki felhívta a figyelmet!”

– írja Turi Xénia mindezzel kapcsolatban Instagram-storyban. Hozzáteszi, nem ért egyet azokkal, akik úgy vélik, hogy az üzenetek közzétételével a feleséget, Horváth Grétát járatta le, mert őt véleménye szerint nem is lehet lejáratni, tekintve, hogy „az a nő semmit nem csinált”.

Turi Xénia egyébként a legutóbb akkor szerepelt a hírekben, amikor arról beszélt, elrontották a mellműtétjét, és már nem is lehet helyrehozni.

(Kiemelt kép: Meggyes Dávid Instagram-oldala)