Elrontott és helyrehozhatatlan mellnagyobbító műtétjéről mesélt az RTL sztárja

Akkori párja kedvéért operáltatott, de túl széles volt az implantátum.

2021. augusztus 17., 12:08

Szerző:

Turi Xéniát több mint százezren követik az Instagramon, de a legtöbben onnan ismerik, hogy Nia néven szerepelt az RTL Klubon a Love Island című realityben. A médiaszemélyiség a következő posztot tette közzé még a múlt héten, amiben egy olyan témáról ír, amiről ritkán szokott beszélni: elrontott mellműtétjéről.

„Elrontottak, újraműtöttek, de így sem lett már olyan, és már nem is lesz soha. Ezt az egyet talán visszacsinálnám, ha lenne rá lehetőség, bár jó tanulópénz volt, hogy soha többé ne csináltassak magamon semmit meg más kedvéért! SOHA. Sokszor volt, hogy nem töltöttem fel fotót vagy szerkesztettem rajta, mert mint itt is!!!, látszik az izomszakadásom, és hát kaptam már hideget-meleget érte. Megtanultam együtt élni ezzel, és a követőimnek is meg kell tanulnia, mert ez hozzám tartozik már”

– írja Love Island Nia, aki ezek után kedd reggel a Reggeli című műsorban szerepelt szintén az RTL Klubon, hogy elmesélje a legfontosabb részleteket. Amint az az alábbi beszélgetésből kiderül, a mellnagyobbító operációra öt évvel ezelőtt vállalkozott akkori párja unszolására, aki azt mondta, hogy jobban fog kinézni, ha megcsináltat magán ezt-azt. Turi azt remélte, hogy barátja így jobban fogja szeretni, de még lábadozott a műtét után, amikor szakítottak a férfival. Nem sokkal később jelentkezett nála az izomszakadás azért, mert az izom alá betett implantátum túl széles volt, így felszakította középen az izmot, dekoltázsrésznél.

A realityszereplő több másik orvosnál is járt, de senki nem vállalta el a más által elrontott helyzetet, így végül az eredeti orvoshoz tért vissza – azonban egy második operáció sem tudta helyrehozni a dolgokat. Egy mellműtét sokszor azzal jár, hogy mellbimbó érzéketlenné válik, de Love Island Nia azt mondja, hogy sehol semmit nem érez a teljes mellén és helyenként az oldalán sem, így aztán például egyszer az első műtét után meg is égette a kebleit. Ült az ágyban és egy párnán a mellén egy tányér forró étel volt, és a későbbi realitysztár nem érezte, hogy a tányér rosszul volt elhelyezve és égeti a bőrét. Másnap vette csak észre, hogy harmadfokú égési sérülései lettek.

Turi Xénia azt mondja, hogy azért osztotta meg a történetét, mert szeretné, hogy okuljanak a példáján. Ő azt mondja, neki ráadásul korábban nem volt különösebb problémája a mellével, csak azért vállalta be a műtétet, hogy akkori szerelmének még jobban tetsszen. Most már figyelmeztet mindenkit: más kedvéért senki ne változtasson a testén.

(Kiemelt kép: Turi Xénia Instagramja)