A TV2 showműsorának sztárjával jöhetett össze Horváth Gréta férje

Horváth Gréta férje megírta, hogy van valakije. Íme kire gondolhatott.

2022. január 11., 07:53

Szerző:

A múlt héten derült ki, hogy Horváth Gréta férje elhagyta a családot: a TV2 realityjeiből, az Ázsia Expresszből és a Love Bistróból is ismert influenszer mindezt a közösségi médiában osztotta meg. A kapcsolat végével kapcsolatban még több derült ki a férj, Meggyes Dávid ezt követő posztjából:

„ÉN döntöttem, én mentem el, én rúgtam fel az összes fogadalmam, amit Barinak tettem, és megértem, ha sosem fog megbocsátani! Van valakim!”

Meggyes Dávid teljes vallomását ide kattintva érdemes elolvasni korábbi cikkünkben, már csak azért is, mert közben a Blikk kiderítette, hogy ki lehet az a valaki, akit a férfi új partnereként említ.

Nos, a lap úgy tudja, hogy a fenti képen látható (ex)férj, Meggyes Dávid új szerelme Stana Alexandra, aki a TV2-n a Dancing With The Stars című vetélkedő egyik profi táncosa. Stana Alexandra azzal szerepelt korábban a hírekben, hogy a férje egy másik profi táncos ugyanebből a showműsorból: Köcse György. A két táncos szerelme azonban nemrég hirtelen véget ért. Árpa Attila még mondta is, hogy ne kombináljon senki, nem őmiatta lett vége Stana Alexandra házasságának mindössze öt hónap után.

Nos a friss információk szerint Stana Alexandra tényleg nem Árpa Attilával jött össze, hanem Meggyes Dáviddal, igaz, a Blikk megkeresésére mindketten tagadták, hogy kapcsolatban lennének, de a lap szerint „mindkét telefonbeszélgetés alatt ugyanaz volt a háttérzaj, mintha akkor is egy helyen – vagy legalábbis egymás közelében – tartózkodtak volna”. A lap azonban egy ismerőst is megszólaltat, aki szintén úgy tudja, hogy Meggyes Dávid és Stana Alexandra összejöttek, ráadásul állítólag egyszer volt egy közös posztjuk is az Instagramon, csak aztán törölték.

(Kiemelt kép: Horváth Gréta Instagramja)