Fotók: Berki Krisztián elköltözött otthonról

Berki Krisztián elmondta, melyikük indítványozta, hogy menjenek külön.

2022. február 11., 07:33

Szerző:

Tegnap este még csak pletykaként közölte a Bors a hírt, mára, azaz péntek reggelre már fotókkal és nyilatkozattal erősítette meg a lap, hogy Berki Krisztián valóban elköltözött otthonról.

Berki Krisztiánról és Berki Mazsiról régóta lehet tudni, hogy válságban van a házasságuk. A feleség nemrég árulta el a tévében, hogy igazából már büntetőfékezésként elhíresült baleset óta, azaz nagyjából egy éve vannak problémáik. Bár az utóbbi időben rengeteget dolgoztak kapcsolatuk helyrehozatalán, pszichológushoz is elmentek, most ott tartanak, hogy Berki Krisztián néhány napja különment egy belvárosi szállodába, itt tölt időt az előző kapcsolatából származó, Hódi Pamelával közös kislányával.

„Mazsi kérte, hogy menjek el egy időre… Számomra fontos, hogy mindkettőnk lelki békéje meglegyen, ha esélyt adunk a vitákra, ez lehetetlen”

– nyilatkozta a helyzetről Berki Krisztián. Arra a kérdésre, hogy végleges-e a szétköltözés, vagy van esély arra, hogy újra együtt éljenek, a következőt mondta:

„ha megfelelőképpen tudjuk felvázolni a jövőképünket, akkor nem kizárt, hogy hamarosan.”

Nyilatkozatában Berki kitér arra, hogy nagyobbik lányának édesanyja, Hódi Pamela is tudott a dologról és megértette, hogy volt partnere most nem a korábban megszokott otthonban tölti el a lányukkal, Berki Natasa Zselykével nekik jutó közös időt. A lap megszólaltatta Roboz Zsókát, a pár pszichológusát is, aki többek között azt nyilatkozta, hogy ez egy átmeneti állapot, Berkiék továbbra is dolgoznak azon, hogy kapcsolatuk helyrejöjjön. Azt azonban már egy héttel ezelőtt is mondta a pszichológusnő, hogy csak most fog eldőlni, a házaspár két tagja együtt vagy külön folytatja-e.

Még több Berkiékről

Berki Krisztián hamarosan külföldre megy egy időre a büntetőfékezéses per miatt

Berki Mazsi nyilvánosan bocsánatot kért Hódi Pamelától

Berki Krisztián és Mazsi: Csak később derül ki, hogy együtt vagy külön folytatják-e

(Kiemelt kép: Berki Krisztián Instagramja)