Kiderült a titok: Berki Mazsi elmondta, igazából mi okozta házasságuk válságát

Igazából nem a gyermek megszületése volt az ok, a gondokat előtte indította be valami más, mondja Berki Mazsi.

2022. február 4., 14:16

Szerző:

Berki Mazsi szerepelt péntek reggel a Reggeli című műsorban az RTL Klubon, és egy igen fontos részletet elárult házassága válságával kapcsolatban: a gondokat ugyanis nem kisgyermekük születése váltotta ki, mint ahogyan azt sokan feltételezték eddig.

Nem sokkal Berki Emma Katerina megszületése után, novemberben szúrták ki először az influenszerpár követői, hogy mintha Berki Mazsi és Berki Krisztián szakítottak volna. A házaspár megerősítette később, hogy kapcsolatuk valóban válságba jutott, mindketten meséltek már arról, hogy pszichológushoz járnak a házasság helyrehozatala érdekében.

Mivel a közösségi médiában a problémák első jelei nem sokkal a szülés után tűntek fel, egyértelműnek látszik, hogy a baba megérkezésével kapcsolatos nehézségek válthatták ki a házassági válságot. Nos, Berki Mazsi most elárulta, hogy ez igazából nem így van, a problémák gyökeréért kicsit messzebb vissza kell menni az időben:

„amennyi idő alatt egy kicsit megromlott ez a házasság – nekünk ez tavaly márciusban indult. Nem a baba érkezése volt, nekünk ez a buszos baleset. Ez egy olyan stresszt hozott, egy olyan külső nyomást a kapcsolatunkra, amit mind a kettőnknek nehéz volt feldolgozni. És sokszor egymást bántjuk, pedig egymást szeretjük a legjobban.”

A fent említett „buszos baleset” alatt természetesen a büntetőfékezésként elhíresült ügyet kell érteni, amikor Berki Krisztián a luxusautójával haladva hirtelen lefékezett a BKV egyik járműve előtt. Az eset kapcsán büntetőper indult, erről a médiaszemélyiség a legutóbb januárban beszélt, de ekkor sem említette, hogy kapcsolati válságát szintén erre az eseményre lehetne visszavezetni. Hát most viszont már ezt is tudjuk.

Íme a teljes riport, kattintson a play gombra!

Berki Mazsi és édesanyák

Berki Mazsi után szabadon: Horváth Éva videót poszolt a szüléséről

Hódi Pamela kitálalt Berki Mazsiról: A hideg ráz ettől, hogy nevelőanya, bonus mommy

Berki Mazsi megálmodta a szülését és megmutatta családtagjait, húgával melltartóban pózolt

(Kiemelt kép: RTL Klub/Reggeli)