A kommentelők kész tényként kezelik, hogy szakított Berki Mazsi és Berki Krisztián

Berki Mazsi nem cáfolja az Instagramján terjedő pletykákat, hetek óta nincs közös fotójuk.

2021. december 13., 15:21

Szerző:

A Berki Krisztián és Berki Mazsi októberben említette már egy alkalommal, hogy voltak már olyan vitáik, hogy felmerült köztük a válás is.  A házaspár első közös gyermeke aztán november elején született meg, de még ugyanabban a hónapban a feleség lecserélte a közös instagramos profilképet egy olyanra, amin egyedül látható, és a bemutatkozásából is kivette az utalást arra, hogy ő Berki Krisztián neje. A sokat sejtető változásról akkor itt írtunk részletesebben.

Feltűnő, hogy bár korábban rendszeresek voltak a közös posztok, Berki Mazsi november 19. óta nem publikált a férjével közös képet. Az alábbi, a hétvégén megjelent poszt kommentjeibe beleolvasva egyértelmű, hogy a médiaszemélyiség követői a hivatalos megerősítés hiánya ellenére tényként kezelik, hogy a pár nincs együtt.

Arra a kommentelői kérdésre, hogy „Hol van a „szerelem”?”, egy másik hozzászóló a következő választ adja:

„időt kért Mazsi… ennyire fogalmatlan vagy?”

Valaki más a következő mondatot írta a fenti képhez:

„szomorú hogy ilyen pici babával látszólag egyedül maradtál. Kitartást, Mazsi, és légy mindig pozitív!”

A múlt hét pénteken pedig Berki Mazsi egy elgondolkodtató vallomást tett közzé, amiben azt mondja, nagyon megváltozott, sok mindent másként lát és sok mindenben hibázott a múltban és a türelem szükségességét említi. Vallomását ide kattintva lehet elolvasni, mindenesetre annál a posztnál szintén említi egy kommentelő, hogy valami van a médiaszemélyiség és híres-hírhedt férje között.

„A türelem biztos közted és Krisztián közötti jelenlegi viszonyra értendő”

– említi valaki. Az illetőnek Berki Mazsi válaszol ugyan, és válasza akár megerősítésként is érhető anélkül, hogy bármiféle konkrétumot tartalmazna:

„igen. Nagyon sok gondolat van ezzel kapcsolatban a fejemben, de röviden, tömören kifejtettem. Sokan név és pontos információk nélkül is értik kire és mire gondolok és ennek örülök.”

Bár Berki Mazsi az Instagramon nem cáfolja ezeket a híreszteléseket, egyelőre konkrétan meg sem erősítette őket. Berki Krisztián profilképe továbbra is egy olyan fotó, amin feleségével mindketten szerepelnek, az utolsó posztja azonban, ahol a neje mellette látható, november 9-i dátumú.

(Kiemelt kép: Berki Mazsi Instagramja)