Csak nem szakítottak? Berki Mazsi eltüntette Berki Krisztiánt az instagramos bemutatkozásából

Berki Krisztián felesége a közös profilképet egyedüli fotóra cserélte. Korábban is említették, hogy felmerült már köztük a válás.

2021. november 26., 15:10

Szerző:

„Furcsa ember az irígy, torkán mérges a mirígy, egyszer úgy, egyszer így, az irígynek sohse higgy.
Furcsa ember a hazúg, nyelve csípős, mint a lúg, egyszer így, egyszer úgy, hogy igazat sose tudj”

– minden magyarázat nélkül posztolta Berki Mazsi Instasztoriba a fenti költeményt a múlt éjjel, ami Weöres Sándortól az Így meg úgy című vers.

Ma, azaz péntek délelőtt pedig arra lettek figyelmesek a kismama követői, hogy lecserélte a profilképét az Instagramon. Korábban férjével, Berki Krisztiánnal közös kép volt kint, ehelyett most egyedül látható a bemutatkozófotóján. Eddig a bemutatkozása, vagy ahogy az Instán hívják, a biója tartalmazta azt a kitételt, hogy „wifey of Berki Krisztián”, azaz Berki Krisztián felesége, mostanra ez is eltűnt.

 

Egyelőre még a Bors sem tudja, hogy mi lehet a fenti, esetleg nem is összefüggő dolgok hátterében, de az biztos, hogy úgy néz ki, mintha szakítottak volna. A pár már korábban is beszélt arról, hogy szoktak vitáik lenni, és többször felmerült már köztük a válás, talán most is egy ilyen vitára került sor, de az is lehet, hogy valami kampány vagy hirdetés beharangozója ez az akció.

Berki Mazsi legutóbbi posztja sem válaszolja meg ezt a kérdést, cikkünk megjelenése előtt egy órával csak annyit posztolt szintén Instasztoriba, hogy kislánya a mindene, a kisbaba jól van.

(Kiemelt kép: Berki Mazsi Instagramja)