Mégsem volt élő a szülésközvetítés? Berki Krisztián reagált a vádakra

Szerződése volt az orvossal és a kórházzal.

2021. november 8., 11:21

Szerző:

Hétfő reggel a Mokka című tévéműsorban szerepelt Berki Krisztián a TV2-n. Egyrészt megerősítette, hogy mi lett pénteken született kislánya teljes neve és hogy miért – erről korábbi cikkünkben írtunk részletesebben, kattintson érte ide!

Másrészt reagált a szülés élő közvetítésével kapcsolatos hírekre-véleményekre. Amint azt a 168 már pénteken megírta, a kommentelők között felmerült, hogy az a bizonyos videó esetleg mégsem ment élőben, illetve kiszámoltuk, hogy ha 1490 Ft-ot kellett fizetni a közvetítésért, a nézőszám ismeretében ez hány forintos hasznot jelenthet Berki Krisztiánnak. Azzal kapcsolatban, hogy több kommentelő szerint nem élőben ment az adás, a volt futballista a következőket mondja.

„Bizonyára ennek a [kommentelőnek] el kellene látogatnia ebbe a kórházba. A szomszédban egyébként egy anyuka vajúdott, ahol ugyanúgy fény van, mint ebben a műtőben vagy vajúdószobában. És 4600 grammal adott életet egy gyermeknek és brutális volt egyébként. Nemcsak a fény szűrődött be a másik műtőből, hanem a hang is átjött”

– ezt a választ adja Berki Krisztián arra a kérdésre, hogy akkor most élő volt-e a szülésközvetítés vagy nem.

Az egyik riporter, Istenes László felveti egy ponton az interjúban, hogy mi lett volna akkor, ha valami komplikáció lép fel a szülés közben, amint az például az ő feleségével például megtörtént. Ezzel kapcsolatosan Berki Krisztián megemlíti, hogy volt egy szerződése a kórházzal.

„Mindenre felkészültünk, és képzeljétek azt el, hogy az orvosokkal és magával a kórházzal is szerződésünk volt erre az eseményre. Én teljesen biztos voltam abban, hogy ha ezt a szakemberek és az orvosok és a kórház engedélyezi, mint ahogy nagyon sok esetben...”

– itt Istenes László közbeszól és másfelé tereli a beszélgetés fonalát, így a szerződésről több nem derült ki a beszélgetésből.

Kiderült viszont, hogy Berki Krisztián még maga sem tudja pontosan, hogy mennyit keresett az élő közvetítéssel, ezt egy hétfői megbeszélésen tudja majd meg. Nem tartja mindenesetre kizártnak, hogy akár 100 millió Ft-ot is kaszálhatott az adással. Az nem hangzik el az interjúban, hogy ez az összeg csak akkor jöhetett össze, ha az oldalt meglátogató valamennyi személy regisztrál és kifizeti a Berki Krisztián szerint jelképes összeget (1490 Ft-ot). Nem tűnik azonban valószínűnek, hogy az összes látogató fizetett volna, hiszen az oldalon ingyenes tartalmak is elérhetők, amikhez regisztráció nem szükséges. Berki Krisztián mindenesetre állítja, hogy nem nyereségvágyból tették fizetőssé a közvetítést, hanem azért, hogy távol tartsák a trollokat. A teljes interjú alább látható.

Nem ez volt egyébként Berki első nyilatkozata a születés óta, a hétvégén már nyilatkozott egyszer, akkor többek között azt mondta, hogy felesége szülését többen nézték, mint az X-faktort. Kattintson ide korábbi cikkünkért!

(Kiemelt kép: Berki Krisztián Instagramja)