Berki Krisztián tiszta vizet öntött a pohárba: először szólalt meg kislánya születése óta

Cáfolja a vádakat Berki Krisztián!

2021. november 6., 10:51

Szerző:

Ahogy azt tegnap a 168.hu is megírta, Berki Krisztián egy egész vagyont kaszálhatott azzal, hogy élőben közvetítették ahogy a felesége, Berki Renáta világra hozza kislányukat. Arról, hogy pontosan hányan követték a közvetítést, eddig csak találgatások voltak, illetve sokan csalódásukat fejezték ki, hogy a fizetős közvetítés nem is élőben történt. Berki Krisztián most tiszta vizet öntött a pohárba, és a Borsnak mesélt gyermeke születéséről, akinek az előzetes hírekkel ellentétben még nincs hivatalos neve.

Csütörtökön jelentette be Berki Krisztián, hogy feleségénél, a Mazsi becenevet viselő Renátánál, beindult a szülés. Az eseményt a Teleport.hu weboldalon 1490 Ft-os regisztrációt követően élőben követhették a rajongók. A baba hajnalra meg is érkezett, 3200 grammal és 56 centivel  császármetszéssel született, és a tegnap megjelent hírek szerint az Emma nevet kapta, azonban a celeb felháborodva cáfolta ezt.

„Még nincs neve a gyermekemnek, mi is meglepődtünk a híreken, de azok egyszerűen nem igazak!”

– kezdte Berki Krisztián, aki elárulta, hogy kihasználják a törvény által adott maximális időtartamot arra, hogy nevet adjanak az újszülöttnek, mert a végleges döntést egy számmisztikus szakember segítségével szeretnék meghozni, erre pedig több időre van szükségük. 

„Természetesen tájékoztatni fogjuk a nyilvánosságot a baba nevét illetően, de ez még túl korai. Nem is értem, hogy mertek nevet leírni, amikor még hivatalosan nincs neve a legkisebb Berkinek”

– háborgott a Fradi volt vezére, akit a lapnak a kórház folyosóján sikerült elérnie telefonon.

A celebpár döntését, miszerint pénzért élőben közvetítik kislányuk születését sokan bírálták, rengeteg támadás érte őket emiatt.

„Azzal, hogy transzparenssé tettük a saját történetünket, szeretnénk másoknak erőt adni, hogy lássák bennünk az elesett embert és azt, aki bármilyen helyzetben fel tud állni, mert van hite”

– indokolta a döntést Krisztián.

Jópáran, akik fizettek azért, hogy élőben követhessék végig a kislány születését csalódottságukat fejezték ki, ugyanis számos jel arra utalt, hogy az adás felvételről ment és nem is élőben sugározták a történteket. Berki állítja, technikai probléma okozta a csúszást a közvetítésben.

„A Teleport szerverei már a közvetítés elején kevésnek bizonyultak az óriási terhelés miatt, a később érkezőknek már meg kellett várniuk az új szerverek hadrendbe állítását, ám addig hibaüzenet várta őket. 195 ezernél is több egyedi látogató, és egymilliónál is több egyedi oldalletöltés volt, ami a legmerészebb előzetes várakozásainkat is túllépte jócskán. Ez csúszást okozott a streamben, de nem akartunk semmilyen részt kihagyni, inkább csúszott a közvetítés”

– nyilatkozta a Borsnak Krisztián.

Arra, hogy hányan fizettek be pontosan az élő közvetítésre, még csak találgatások vannak, az azonban biztos, hogy egy néző által Insta-sztoriba feltöltött kép szerint volt olyan, hogy éppen aktuális állás szerint 10.000-ren követték az adást, amely 14,9 millió forintos bevételt jelent a párnak. Ha az össznézettség azonban elérte a százezret, 150 millió forintot is kereshetett ezzel a Berki-házaspár. A Bors szembesítette Berki Krisztiánt a számokkal, ő azonban tőle szokatlan módon csak szűkszavúan reagált erre.

„Nem tudok ezzel most foglalkozni, hiszen a családom, a feleségem és a gyermekem a legfontosabb számomra. Azonban az biztos, az online stream alatt megdöntöttünk az X-Faktor egymilliós nézettségét. De megnyugtatok mindenkit, nem akarunk a kereskedelmi televíziózás élére törni„

– jelentette ki a celeb. 

(Kiemelt kép: Berki Mazsi Instagram-oldala)