Berki Krisztián így akarja elnevezni születendő kislányát

Végre elárulták!

2021. október 13., 11:57

Szerző:

Berki Krisztián már korábban is nyilatkozott arról, hogy számmisztikus segítségét fogják kérni feleségével abban, hogyan is nevezzék el születendő kislányukat. Berki Mazsi legfrissebb Instagram-posztjából azonban kiderült, hogy van már egy ideje két befutó nevük, de elbizonytalanodtak így néhány nappal a szülés előtt, ezért a követőik segítségét kérik. Ez egyébként nem is olyan meglepő azok után, hogy élőben szeretnék közvetíteni a kicsi születését.

„Mi legyen a baba neve? Tudom-tudom, sokat kérdezek és sok mindenben kérem a segítségeteket, de nagyon hálás vagyok Nektek érte. Holnap Krisztiánnal számmisztikushoz megyünk kirakatni születendő kislányunk nevét… Az első nevünk Berki Milla Katarina volt, aztán valamiért még keresgéltem, pedig azt mondják az első gondolat a jó gondolat. Szóval nem kizárt, hogy ennél a névnél maradunk. Majd jött a Berki Brianna … írtok nekünk még pár nevet, ami szerintetek jól cseng a Berkivel?”

– tette fel a kérdést Berki Krisztián felesége.

A kommentelők azonnal a bizonytalan kismama segítségére siettek, és a következő neveket ajánlották: Bíborka, Léna, Lilien, Mia, Kamilla, Milla. De akadt olyan is, aki a Renátát javasolta, mivel szerinte ha a kisfiúk kaphatják apukájuk nevét, a kislányok miért ne. A legérdekesebb mindközül mégis az volt, amikor valaki az Evolet nevet ajánlotta, mivel Hódi Pamela nemrég született gyereke is pont ezt a keresztnevet kapta. Egészen érdekes lenne, ha közös lányuknak, Natasa Zselykének két Evolet nevű kishúga is lenne...

(Kiemelt kép: TV2)