Berki Mazsi után szabadon: Horváth Éva videót posztolt a szüléséről

Horváth Éva „felkavaró” tartalommal indítja vlogját, a szüléséről szól az első videó.

2021. december 24., 11:34

Szerző:

Horváth Éva karácsonyra időzítette új vlogjának premierjét, és az első videó első pillanatai Berki Mazsit juttathatják az ember eszébe, mivel a kisfilm egy szülés felvételeivel kezdődik. A modell-műsorvezető ezután elmondja, hogy második kisfia, Alex négy hónappal ezelőtt született, és a maga a történet azzal kezdődik, hogy Horváth Éva éjszaka felhívja a nőgyógyászát, hogy elfolyt a magzatvize. Azt ezt követő jelenetekben egy autós utazás során jönnek az első fájások, ahogy a család beszáguld a kórházba.

A videóban láthatóak ezután olyan jelenetek, amelyek a kórházban zajlottak, lehet látni, ahogy Horváth Évát betolják a műtőbe/szülőszobába, de azt a pillanatot is megörökíti a videó, amikor az újszülött Alexet először fektetik édesanyja mellére. A kisbaba egyébként a vártnál korábban jött a világra, amint azt Horváth Éva meg is jegyzi az alábbi videó ajánlójában:

„amikor sokkot kaptam, mert Alex a vártnál korábban érkezett a családba! FIGYELEM, A VIDEÓ FELKAVARÓ RÉSZEKET TARTALMAZ! (mint például a fejem)”

Emlékezetes, hogy Berki házaspár jelentette be idén ősszel, hogy élőben közvetítik kislányuk születését – Horváth Éva idáig azért nem ment el, csak egy rövid, saját dokumentumfilmet publikált életének erről a fordulópontjáról.

(Kiemelt kép: Horváth Éva Instagramja)