Stana Alexandra nem gondolja, hogy elszerette volna Horváth Gréta férjét

Horváth Gréta exének új szerelme, Stana Alexandra egy gyermekkori traumáról is vallott.

2022. január 26., 09:37

Szerző:

A Dancing With The Stars profi táncosai közül Stana Alexandráról hallunk mostanában a legtöbbet, mivel vele kezdett új kapcsolatot Meggyes Dávid, miután elhagyta a feleségét, Horváth Grétát. A táncosnő most a Hot! magazin friss számának címlapján látható, és a lapban friss párkapcsolata mellett egy gyerekkori traumáról és egy fájdalmas szakításról is beszámol.

Stana Alexandra már korábban is elmondta, hogyan ismerkedett meg Meggyes Dáviddal, aki akkor még kapcsolatban volt. ezzel kapcsolatban most a következőket teszi hozzá:

„amint éreztük, hogy itt már alakulhat valami, hazament, és elmondta Grétának, hogy szeretne elköltözni. Nem gondolom, hogy elszerettem a párjától, ahogy beállítják. Volt egy nem túl jól működő kapcsolata, és ő lépett; nem élt párhuzamos életet.”

A táncosnő azt is említi, hogy válófélben vannak a férjével, a szintén a Dancing With The Starsból ismert Köcse Györggyel. Ezzel kapcsolatosan a következőket meséli:

„Gyurival volt egy ötéves szünet a kapcsolatunkban. Akkor megismertem valakit, aki később elhagyott, és összetörte a szívemet. Nagyon nehezen tudtam feldolgozni fiatalon, és rájöttem, hogy a mély fájdalom abból fakad, hogy kilencéves koromban elvesztettem az édesapámat autóbalesetben.”

Férjek és feleségek

Deutsch Anitát a férje bátorítja, ha a színésznő más férfiakkal kerül intim közelségbe

Fekete Dávid felesége kizárólagos gyerekfelügyeleti jogot követel

Vége a viszálynak L.L. Junior előző és mostani felesége között

(Kiemelt kép: Stana Alexandra Instagramja)