Horváth Gréta meglepően reagált arra, hogy férje Stana Alexandra miatt hagyta el

Horváth Gréta végre beszélt a szakításról, de ennél többet nem szeretne mondani.

2022. január 22., 09:14

Szerző:

Január elején robbant a hír, hogy Horváth Grétát elhagyta a férje. Az influenszer Instagramon osztotta meg a hírt, posztjában leírta, hogy Meggyes Dávid döntött úgy, hogy elhagyja őt és kisfiát. Később kiderült, a pénzügyi tanácsadóként dolgozó férfi egy harmadik fél miatt szállt ki a kapcsolatból, de házassága alatt több nővel is flörtölt.

Az elmúlt hetekben rengeteg hír látott napvilágot a témában, és már azt is sejteni lehetett, hogy az a bizonyos harmadik fél a Dancing with the Star táncosa, a szintén válófélben lévő Stana Alexandra. Péntekre ez is biztossá vált, a táncosnő ugyanis a Mokkában mesélte el, hogy pontosan hogyan is jöttek össze Meggyes Dáviddal. A részleteket itt olvashatja el. 

Horváth Gréta a szakítás óta nem igazán beszélt a történtekről, csak a saját és kisfia lelki állapotára koncentrál, és arra, hogy mindketten mielőbb túl legyenek ezen, a lehető legkönnyebben. Azt azonban követői is észrevették, hogy nagy változáson ment keresztül az influenszer, rengeteget fogyott és jobb formában van, mint valaha.

Friss posztja alatt több olyan komment is érkezett, amiben azt kérdezgetik Horváth Grétától a követői, mikor reagál végre a történtekre. A fiatal anyuka végül tiszta vizet öntött a pohárba:

„Nem szeretnék, szerintem bőven elég az, ami van, amit látsz, amit olvasol. Szeretnék tovább élni a kisfiammal, nyugalomban. Tervezni az életünk és előre tekinteni Remélem megérted, köszönöm szépen!”

– írta válaszában, majd így folytatta.

„Van egy kisfiam. Az, hogy teregetem a szennyest szerinted ő aki írni, olvasni tud, mit érezne? Először anya vagyok, és utána nő! A tettek minősítik az embert, én teszem a dolgom... nézek a fény felé és csinálom amit eddig, dolgozom... alkotok, és adok magamból amennyit csak tudok nektek, hogy legyen egy olyan közösség ami egymást építi. Ahogy ti engem, amit köszönök szépen."

 

2021-ben is voltak nagy szakítások:

Kárpáti Rebeka és Frohner Fecó

Tolvai Reni és Kállay Saunders András

Palik László és Marsi Anikó

(Kiemelt kép: Horváth Gréta Instagram-oldala)