Meglepő, Csuti mennyit találkozik Kulcsár Edina új párjával

Csuti egy rajongói kérdésre adott válaszban árulta el, mennyit találkozik Kulcsár Edina új párjával, G.w.M-mel.

2022. február 28., 13:51

Szerző:

Szabó András Csuti nagyon nehéz időszakon van túl, miután több közeli hozzátartozóját is elvesztette, és kiderült, Kulcsár Edinával való házassága is véget ért. Az üzletember azonban úgy tűnik kezd talpra állni, a testét konditeremben, a lelkét pedig a barátai körében erősíti, és egyre többet van jelen a közösségi oldalain is, ahol most azt is megválaszolta egy követőjének, hogy mennyi időt tölt volt párja új szerelmével, a G.w.M művésznéven ismert raperrel, Varga Márkkal

Csuti a szakítás óta elköltözött Kulcsár Edinával közös családi házukból, és az információk szerint jelenleg egy hotelben lakik. Az is kiderült, hogy már egyre jobban tudják kezelni a kialakult helyzetet Edinával, aminek ékes példája volt, hogy hétvégén a vendégek közt ő is ott volt Kulcsár Edina húgának esküvőjén. Csuti egy az Instagram-oldalán tartott kérdezz-felelek során egy rajongói kérdésre adott válaszában azt is elárulta, hogy már sokkal jobban érzi magát, és úgy érzi, már túl van a nehezén, már ami ezt az idegőrlő időszakot illeti. Volt aki arról érdeklődött, milyen a kapcsolat közte, és Edina új párja, G.w.M között, találkoztak-e már azóta, hogy együtt vannak a volt feleségével. 

„Előtte se nagyon találkoztunk, és nem hinném, hogy ez jelentősen változna a jövőben!”

– válaszolta meg tömören a kérdést Csuti, aki a 24 óráig elérhető sztorikban azt is elárulta, hogy a hétköznapi lányok is labdába rúghatnak nála randizás szempontjából, és hogy barátai szerint a szakítás óta sokkal nyitottabb lett, és az érzéseit is könnyebben tudja kimutatni. 

Az üzletember arra is választ adott, miért a nagypapája volt a legnagyobb példaképe.

„Vele beszélgettem igazán nagyokat és tartalmasokat, elképesztően intelligens ember volt, aki mindig higgadtan tudott érvelni, és aki 50 éven át szerette a mamámat! Rengeteget tanított, és még most is segít nekem!”

Az exek harca:

Hódi Pamela megnyerte a pert Berki Krisztián ellen a gyermektartás ügyében

Horváth Gréta a szakítás után felgyújtotta férje ruháit

Janicsák Vecát dühös nyilatkozatban támadja az exférje

(Kiemelt kép: RTL Klub, Fókusz)