Nyilvánosan esett egymásnak Kulcsár Edina és Csuti

Kulcsár Edina az Instagramon kommentben szállt bele páros lábbal Csutiba.

2022. január 31., 14:51

Szerző:

Eddig úgy tűnt, a helyzethez képest békésen zajlik majd Kulcsár Edina és Csuti válása, és eddig a felek is arra törekedtek, hogy minél kevesebb veszteséggel zárják le kapcsolatukat, úgy tűnik ez a válás mégsem lesz olyan higgadt és nyugodt. Kulcsár Edina ugyanis Csuti egyik követőjének írt válaszában szállt bele volt párjába.

Mióta a pár bejelentette a válást, és Edina bemutatta új szerelmét, Varga Márk G.w.M-et a nagyközönségnek, sorra kapja a kritikát az internetezőktől, nem csak a saját oldalán, hanem Csuti Instagramján is. Így volt ez vasárnap is, amikor az üzletember a gyermekeikről, Nináról és Medoxról posztolt egy videót, amelyen azt láthatjuk ahogy a kislány az édesanyját szólongatja, aki nincs ott. 

„Szegény Nina az anyukáját keresi!”

– érkezett a komment az egyik követőtől, amit Kulcsár Edina nem hagyhatott szó nélkül, és egy a vállalkozása hivatalos Instagram-profiljával írt válaszban vágott vissza, amiben nem kímélte Csutit. 

„Mivel a gyerekeim apja letiltott, innen válaszolok! (Edina vagyok, a 'kedves anyuka'!) Mitől hanyagolnám el a gyerekeimet? Azért, mert nem posztolok minden egyes pillanatban, amikor a gyerekekkel vagyok, attól még velük vagyok, szemben Csutival, aki minden alkalmat megragad, hogy a jó apa és az áldozat szerepében tetszeleghessen az általa imádott nyilvánosság előtt! ... Csuti... Neked innen is köszönöm, hogy tartod magad a megbeszéltekhez, miszerint a gyerekeket nem mutatjuk, főleg nem ebben az időszakban! Addig örüljünk, ameddig a felkiáltójelek helyett kérdőjelek vannak!”

– írta Edina a bejegyzéshez a hosszú választ, amelyben azt is elárulta, hogy a gyerekek délutáni alvásáig otthon volt, és ellátta anyai kötelezettségeit. 

Csuti hétvégén egy 24 órán keresztül elérhető Insta-sztoriban egy rajongói kérdésre, amely arról szólt, hogy sikerült-e rendezniük a helyzetet Edinával, még igennel válaszolt, de úgy tűnik, ez még sem fedi teljesen a valóságot.

Mielőtt kitört volna a kommentháború...

Csuti először megtörten mesélt Palik László műsorában a szakításról

Később felindultan nyilatkozott a tévében Kulcsár Edináról

Csuti elmondta milyen viszonyban van Edina új párjával, G.w.M-el

(Kiemelt kép: dfp.hu)