„Gagyi, sz@r" – Nem hiszi el, ki alázta porrá Kulcsár Edina új dalát

A profi énekeseknek is megvan a véleménye Kulcsár Edina új szerezeményéről.

2022. január 27., 10:19

Szerző:

Valószínűleg nincs olyan ember ma Magyarországon, aki így vagy úgy ne hallott volna Kulcsár Edináról az elmúlt hetekben. A sajtó és a közösségi oldalak a válásától, új kapcsolatától és frissen beindított zenei karrierjétől hangosak. Bizony, az exszépségkirálynő-modell-influenszer mostantól énekesnő is! Kiadta ugyanis első dalát és a hozzá tartozó klipet, ami igazi szakítós számként az exének szól, de igazán különlegessé az teszi, hogy új szerelme írta.

A dal az Egyetlen szó címet kapta, és hétfőn debütált a YouTube-on, ahol néhány nap alatt óriási nézettséget produkált. Azt sajnos pontosan nem lehet tudni, hogy ez jót vagy rosszat jelent-e, mert a videó alatt le lett tiltva a kommentelési lehetőség és a dislike-ok száma sem látszik, azonban más közösségi felületeken nincsenek épp elragadtatva a kommentelők a szerzeméyntől. A Bors pont ezért járt utána, vajon hírességek mit gondolnak Kulcsár Edina új klipjéről. A legtöbben nem szerettek volna nyilatkozni, de Varga Viktor nem bírta magában tartani véleményét:

„Hogy mit gondolok arról, hogy az emberek előszeretettel fogyasztják a sz...t? Ez nem egy új keletű dolog. Szerintem már legalább tíz éve észre lehet venni, hogy az a kelendő, ami gagyi. Nem szólok bele. Nyilván az énekelhet, aki csak akar, de attól még, hogy valaki kitalálja, hogy énekelni fog, még nem lesz énekes. Bartók és Kodály most rendesen forog a sírjában. Valahol náluk állhatott meg a nép zenei tanítása”

– nyilatkozta a lapnak az énekes, aki már korábban is kijelentette, ő is elkezd gagyi dalokat gyártani, hogy sikeresebb legyen.

Mindeközben Csuti:

Csuti megtörten beszélt válásáról először Palik Lászlónak

Később felindultan nyilatkozott a tévében Kulcsár Edináról: Hiányzott belőle a tisztelet

„Szeretlek” – Megdöbbentő, Csuti kitől kapta ezt az üzenetet

(Kiemelt kép: Kulcsár Edina YouTube-csatornája)