Csuti megdöbbentő vallomást tett: már ő is továbblépett

Csuti nem tudta, lesz-e még bizalma a nőkben a szakítás után, de most változtak a dolgok.

2022. február 26., 09:25

Szerző:

Január közepén volt, hogy Kulcsár Edina és férje, Szabó András Csuti bejelentették, hogy nem sikerült házasságukat megmenteni, szétválnak. Három nappal később kiderült, hogy Kulcsár Edina máris új kapcsolatban van, méghozzá G.w.M-mel, a rapperrel. Eltelt egy bő hónap, és Csuti 10 nappal ezelőtt azt nyilatkozta, hogy bár ostromolják a nők, egyelőre nem nyitott az ismerkedésre:

„rengeteg kérdés merül fel bennem, hogy mi van mögötte, mit láthat az illető belőlem. Idő kell ahhoz, amíg az ilyen megkeresésekre újra tudok majd reagálni. Ez a jelenlegi helyzetben még bőven a jövő zenéje.”

Nos, ez a bizonyos idő mostanra eltelt, legalábbis ez derül ki a Blikk friss cikkéből, amelyben Csuti mostani helyzetéről beszél, bemutatja, hol lakik, és többek között bevallja, hogy újra randizni kezdett. Így fogalmaz:

„az elején nem tudtam, lesz-e még valaha bizalmam a nőkben, de most már napról napra jobban érzem magam. Már tudok nyitni mások felé és beszélgetni. Volt, akivel együtt vacsoráztam, de manapság egy lájkból is cikk születik, ezért nagyon óvatos vagyok.”

Az influenszer-üzletember továbbra is hangsúlyozza, hogy a házasságuk Kulcsár Edinával nem egy harmadik fél miatt ment tönkre, akkor is vége lett volna, ha nincs G.w.M.

Csuti a szakítás óta

Csuti felindultan nyilatkozott a tévében Kulcsár Edináról: Hiányzott belőle a tisztelet

Csuti szívszorító vallomása: Meghalt a mamám

Csuti egy felkavaró találkozás megdöbbentő történetét osztotta meg: Ne bántsuk a másikat!

(Kiemelt kép: dfp.hu)