Csutit máris ostromolják a nők – íme, hogyan kezeli a felkínálkozókat

Egy hónapja lehet tudni, hogy Csuti nincs már kapcsolatban. Sok nő bemozdult.

2022. február 17., 08:35

Szerző:

Valamivel több, mint egy hónapja már, hogy Szabó András Csuti és Kulcsár Edina közzétették, hogy nem küzdenek tovább házasságuk megmentéséért, szétválnak. A volt férj most a Story magazinnak nyilatkozott az elmúlt négy hétről és a jövőről.

„Amíg egy pár voltunk Edinával, minden közös volt. Nagyjából megbeszéltük, hogy ezek közül mi az, amivel ő, és mi az, amivel én foglalkozom a továbbiakban. Ez rengeteg feladat, és közben nem tudom elkerülni, hogy ne törjenek rám a múlt emlékei. Ahhoz pedig még idő kell, hogy Edinával megtanuljunk úgy mosolyogni egymásra, ahogy azt a gyerekeinknek látniuk kell”

– többek között ezt mondja Csuti azzal kapcsolatban, hogy hol tartanak most a szakítás után közös dolgaik rendezésében.

A médiaszemélyiség arról is beszél, hogy amióta újra egyedülálló, rengeteg nő keresi meg egy-egy találkozó, randi, esetleg több reményében. Csuti azonban egyelőre nem nagyon tud ezekkel a megkeresésekkel mit kezdeni:

„nyilván egy szinten jó, mert simogatja a lelkem. [...] Rengeteg kérdés merül fel bennem, hogy mi van mögötte, mit láthat az illető belőlem. Idő kell ahhoz, amíg az ilyen megkeresésekre újra tudok majd reagálni. Ez a jelenlegi helyzetben még bőven a jövő zenéje.”

Csuti ezen kívül nemcsak a Story magazinban szerepelt, hanem a Creator TV nevű YouTube-csatornán is, ahol Young G-vel együtt jelmezben főztek a (L)Ehetetlen című sorozat első részében.

Férfiak & nők

Meglepő: íme, hány nővel volt együtt Schmuck Andor

A tragédia sem állította meg: Mariah Carey exe az ötödik nőtől nyolcadik gyermekét várja

Roland gazda jobban csajozott a Nagy Ő-nél is

(Kiemelt kép: YouTube/Creator TV)