Roland gazda jobban csajozott a Nagy Ő-nél is

A Házasodna a gazda álompárja, Roland és Niki a műsor óta is együtt vannak és családalapítást terveznek.

2022. január 20., 10:42

Szerző:

Az RTL Klub egyik legsikeresebb társkereső műsora, a Házasodna a gazda, ennek 2020-as szériájában ismerhette meg a közönség Roland gazdát. A férfi a realityn keresztül szeretett volna párt találni magának, és azon szerencsések egyike lett, akinek ez sikerült is. Miközben sorra azt lehet hallani, hogy ezek a kapcsolatok tiszavirág életűek, mint akár a A Nagy Ő esetében Tóth Dávid és választottjának románca, addig Roland gazda és választottja, Niki nagyon boldogok együtt.

A szerelmespár a műsor után nem sokkal össze is költözött, és azóta is mindent megtesznek egymásért és a kapcsolatukért. Roland ezúttal a Story magazinnak mesélt arról, hogy szerelmük még mindig tart, sőt tervben van a családalapítás is.

„Még most is csillog a szemünk a szerelemtől. Persze rengeteg kompromisszum van amögött, hogy működik a kapcsolatunk. Mindent megbeszélünk, és kitartunk egymás mellett. Bár az első szikra fél év után már nem működik, onnantól a megbecsülésnek, a tiszteletnek kell előrevinni egy kapcsolatot. Nekünk is vannak jobb és rosszabb napjaink, de együtt megyünk át az akadályokon. Egy kapcsolatban 2-3 év alatt eldől, hogy hosszú távon együtt tud-e maradni a pár. Addigra minden lehetséges probléma előjön. Mi lassan túllépünk ezen, és akkor már érdemes lesz a jövőn gondolkodni. Nem zárkóznék el a családalapítástól sem. A házasság intézménye mondjuk nem nekem való, én nem az ígéretekben, hanem a tettekben hiszek.”

Társkeresés a tévében:

Megvolt az első szex a Házasodna a gazdában

Íme a Nagy Ő legkihívóbb versenyzője, aki azonnal kiverte a biztosítékot a vetélytársainál

(Kiemelt kép: RTL Sajtóklub)