A Nagy Ő: máris szakított Tóth Dávid és Laura

Eddig tartott a románc A Nagy Ő nyertesével...

2021. december 20., 10:15

Szerző:

Pénteken ért véget a TV2 párválasztós műsora, A Nagy Ő, amelyben Tóth Dávid kajakozó kereste a szerelmet. Több tucat lány jelentkezett a műsorra, majd szállt harcba a sportoló szívéért, aki végül a 24 éves Szalai Laurát választotta. Kapcsolatuk némiképp viharosan indult, mivel Laura idő közben csatlakozott a műsorhoz, a kedvéért pedig Dávid haza is küldött valakit. A többi lány pedig egyáltalán nem nézte jó szemmel, hogy az új versenyző szinte azonnal elcsavarta a kajakozó fejét.

A vináléban végül Dávid szerelmet vallott a 12 évvel fiatalabb Laurának, és átnyújtotta az utolsó rózsát, a lány pedig picit zavarban volt ugyan, de elfogadta. Ezek után a friss pár Montenegróba utazott, ahol felejthetetlen, romantikus napokat töltöttek kettesben.

Ezek után persze azonnal beindultak a találgatások, hogy vajon együtt van-e még Dávid és Laura, hiszen nyáron forgatták a műsort. Dávid és Laura végül hétfőn reggel a Mokkában árulták el, azóta szakítottak. A sportoló hozzátette, intenzív nyár van mögöttük, ám a szakítás ellenére sincs csalódás vagy harag bennük.

Laura a reggeli műsorban elég szűkszavú volt, ám az nlc-nek is adott interjút, amiben már részletesebben mesélt a kapcsolatukról.

„Két hónapig voltunk együtt, augusztus végéig alkottunk egy párt. Jól indult, intenzív volt, hatalmas érzelmekkel, folyamatos együttléttel. Azt hittem, tényleg ő lesz a Nagy Ő, ám ahogy teltek-múltak a hetek, éreztem, hogy vannak dolgok, amikben nagyon különbözünk. Ha valakibe nagyon szerelmes vagy, minden tökéletes, nem jönnek ki a hibák, ám egy idő után átfordulnak az érzelmek, és ekkor derül ki, hogy a hibák ellenére képesek vagytok-e együtt élni”

– kezdte a lány a lapnak.

„Sokat kritizált, és részemről is voltak olyan dolgok, amik már nem annyira tetszettek benne. Egy idő után elbeszéltünk egymás mellett és arra lettem figyelmes, hogy egyre többet agyalok azon, hogy valami nem stimmel. Augusztus vége felé külön töltöttünk pár napot: Dávid elment edzőtáborba, én pedig a barátnőimmel a Balatonra. Amikor újra láttuk egymást, én a nyakába ugrottam, ő viszont mintha már nem ugyanaz az ember lett volna, teljesen közömbös volt. Másképp állt hozzám, ekkor éreztem, hogy valami megváltozott. Leültünk megbeszélni és a beszélgetés végére úgy döntöttünk, főleg miatta, hogy nem folytatjuk tovább”

– árulta el őszintén Laura, aki szerint Dávid nem kész még a komoly kapcsolatra.

„Nagyon érzelmes és jó embernek tartom, nincs bennem rossz érzés, de úgy érzem, még nem kész arra, hogy megállapodjon. Ezt neki is elmondtam. Túl sok inger éri, a figyelem középpontjában van, és egyelőre sütkérezik a rivaldafényben.” 

(Kiemelt kép: TV2/ A Nagy Ő)