Véget ért A Nagy Ő: ezt a lányt választotta Tóth Dávid

Megvan, ki kapta az utolsó szál vörös rózsát A Nagy Ő-ben!

2021. december 18., 10:34

Szerző:

Pénteken véget ért a TV2 párválasztós műsora, A Nagy Ő. Tóth Dávidnak nem volt egyszerű dolga, 23 mindenre elszánt lány közül kellett kiválasztania a számára legmegfelelőbb párt. Rengeteg dráma és sírás után végül két versenyző maradt a fináléra, Annabella és Laura. A sportoló végül úgy döntött, hogy Laurával tudja elképzelni a jövőjét.

A műsor során talán a legtöbb botrány Szalai Laurához köthető, mivel a többi lány sokszor kiakadt miatta. Az egyik versenyző például szó nélkül hagyta ott a forgatást, a nemrég kiesett Fanni pedig még vitába is szállt Tóth Dáviddal Laura miatt, mivel szerinte a 12 év korkülönbség miatt nem őt kéne választania. 

Úgy látszik, Tóth Dávidot nem zavarta a sok konfliktus vagy a nagy korkülönbség, az utolsó rózsát Laura kapta, aki a műsor után elárulta, hogy egy ideje már érezte, hogy ő lesz a befutó.

„Az egyik randin, amikor Egerszalókon ültünk a medencében az éjszakai fürdőzésnél, már akkor éreztem, hogy rám fog esni a választása. Ez egy női megérzés volt. Izzott közöttünk a levegő, megvolt a kellő vonzalom, és azt éreztem, hogy tényleg velem akar lenni. Innentől kezdve számítottam rá, hogy én kapom majd Dávidtól az utolsó rózsát”

– mondta a Borsnak a befutó Laura, akit azért zavart, hogy a finish-ben Dávid Annabellával töltötte az éjszakát.

„Amikor elmentünk a külföldi álomrandira, Annabellával töltötte az első napot, velem a másodikat. Sokkolt, hogy mással töltötte az éjszakát Dávid. Annyira váratlanul ért. Rögtön arra tudtam gondolni, hogy több is történt közöttük. Picit kiábrándított. Addig a pontig azt hittem, velem akar lenni, nem értettem, hogy akkor miért kellett neki ez? Ha valakihez vonzódsz, akkor nem töltöd mással az éjszakát. Állítólag nem történt meg a fő attrakció, és értékeltem, hogy Dávid őszintén elmondta nekem, ezért nem hánytorgattam fel később, de abban a percben sokként ért”

– nyilatkozta a lapnak a lány, aki láthatóan hamar túltette magát a sérelmein.

(Kiemelt kép: TV2/ A Nagy Ő)