A Nagy Ő eddigi legforróbb jeleneteit produkálta az éjszakai fürdőzés

Tóth Dávid és 12 évvel fiatalabb kiválasztottja éjszakai fürdőzés közben esett egymásnak.

2021. december 15., 08:21

Szerző:

Folytatódik a TV2-n A Nagy Ő című párkereső reality, és a műsor készítői ezúttal egy éjszakai fürdőzéssel tették izgalmasabbá az adásfolyamot. A jelentkező lányok között szerelmét kereső Tóth Dávid 36 éves kajakozó ezúttal Szalai Laurával ment el egy randira, aki egy 24 éves tanuló. Vele kapcsolatban emlékezetes, hogy a Nagy Őt már két másik nő faképnél hagyta miatta, az első köszönés nélkül távozott a műsorból, a második egy beszélgetést szakított félbe, amikor nem azt hallotta Laurával kapcsolatban, amit szeretett volna.

Nos, úgy tűnik, Tóth Dávid számára megérte a sok faképnél hagyatás, mert nagyon mosolygott, amikor végre összejött Laurával az első csók. Erre egy korábbi hőlégballonos kaland során nem került sor, de most az éjszakai fürdőzés alkalmával igen. Sőt, ugyanekkor a második csók is összejött, illetve az alábbi videóból kiderül, hogy még mi más.

Laura utólag a következőket mondja a romantikus estről:

„amikor elcsattant az első csók, azt éreztem, hogy a vonzalom nagyon erős, és ez nagyon jó kezdet volt ahhoz, hogy tényleg érezzük, hogy megvan az a vágy közöttünk. Számomra ez a nap nem sülhetett volna el jobban, a vége volt a legjobb, a legtökéletesebb. Szeretném, ha ez még tovább tudna alakulni.”

(Kiemelt kép: TV2/A Nagy Ő)