Megvolt az első szex a Házasodna a gazdában

Hamar szintet lépett Zoli és Jázmin kapcsolata.

2021. július 31., 08:08

Szerző:

Javában dübörög a Házasodna a gazda című reality legfrissebb évada az RTL Klubon, aminek beharangozójában drámát, váratlan eseméyneket és testiséget ígértek. Nem véletlenül. A szerkesztők idén nem kímélték a nézőket, az előző kicsit gyengébb évad után most egy nagyon erős szériát állítottak össze, aminek már rögtön az első részeiben beváltották ígéreteiket.

Gergő gazda és egyik feleségjelöltje, Bogi ugyanis a második randijukon elég közel kerültek egymáshoz, és már a kocsiban egymásnak estek. Bár a felvételeken nem látszott egyértelműen, mi is történt közöttük, azért azt sejteni lehet, hogy a lány keze merrefele kalandozott menet közben.

A nézők és az internet népe épp, hogy fellélegezhetett a medöbbnető fejlemények után, a pénteki részben máris jött a következő sokkoló fordulat! Ezúttal Zoli gazda és Jázmin kapcsolata mélyült el indokolatlanul hamar. A gazda vacsorázós-együttalvós romatnikus estére invitálta a lányt, majd felajánlotta, hogy bármelyik szobában alhat, de akár vele is. Jázmin számára egyértelmű volt, hogy Zolival tölti az éjszakát, de határozottan kijelentette, hogy bizony egy kis összebújásnál nem lehet több közöttük, hiszen még „alig beszélgettek”. Természetesen a kamera nem vette légyottjuk meghitt pillanatait, de Zoli gazda összefoglalója nem is lehetne egyértelműbb:

„Minden megtörtént, aminek meg kellett történnie. Egymásnak estünk és szeretkeztünk.”

Ezt másnapi élménybeszámolójában annyival egészítette ki barátainak, hogy sokkal több is történt közöttük, mint amire számított, illetve megerősítette, hogy működött a kémia – nagyon is. Vélhetően az eddigieknél többet továbbra sem beszélgettek.

Ha lemaradt volna a műsorról, vagy cikkünk után maradt még önben kérdés, visszanézheti az RTL Klub oldalán

(Kiemelt kép: RTL Klub)