Csuti szívszorító vallomása: Meghalt a mamám

Szabó András Csuti feketében érkezett az RTL Klub stúdiójába, íme, miért.

2022. február 9., 13:14

Szerző:

Szabó András Csuti volt szerda reggel a Reggeli című tévéműsor egyik vendége az RTL Klubon, és az éppen válófélben lévő médiaszemélyiség csak fekete ruhákat viselt a stúdióba érkezve. Amikor erre a műsorvezető Lakatos Márk rákérdezett, Csuti megerősítette a rossz hírt:

„gyászolok, mert nemrég meghalt a mamám”.

A műsorvezetők őszinte részvétnyilvánításai után erről nem esik több szó a szerda délelőtti interjúban.

Csuti azonban három héttel ezelőtt, nem sokkal válása bejelentése után Palik Lászlónak a Futtában című videósorozatban beszélt bővebben a családját érő tragédiákról. Három héttel ezelőtt ezeket mondta édesanyjáról beszélve:

„nagyon mélyen van. Év elején eltemettük a testvéremet, a fiát. Év végén megtörtént ez, amiről most is beszéltünk. Neki nagyon rossz volt a tavalyi év. Év elején elesett mamám. 90 éves, eltörte a combcsontját... Úgyhogy kapom, kapom most rendesen. Ilyenkor gondolkodom, hogy mit akar mutatni az élet azzal, hogy a mama elesett. Mit mutat? Legyek vele? Legyünk több időt együtt? Mert keveset voltunk? De miért nem mutatja akkor ezt máshogy? Miért úgy, hogy ő szenved? [...] Miért történik egyszerre ennyi minden rossz?”

Csutiról írtuk korábban

Csuti megtörten nyilatkozott válásáról: Mélyről jövő, gyomorkitépő üresség

Csuti szívszorító családi képet posztolt

Csuti a Kulcsár Edinával való kapcsolatukról vallott: Akkor is vége lett volna, ha nincs Márk

(Kiemelt kép: RTL Klub/Reggeli)