Csuti a Kulcsár Edinával való kapcsolatukról vallott: Akkor is vége lett volna, ha nincs Márk

Szabó András Csuti elmondta, hol tartanak most Kulcsár Edinával a szétválás intézésében.

2022. február 8., 11:02

Szerző:

Szabó András Csuti a jócselekedetek teljesítését ösztönző új appjáról, a Good People Everywhere-ről beszélt a Metropol című lapnak, de azért mondott pár mondatot arról is, milyen most a kapcsolatuk Kulcsár Edinával. Immár lassan egy hónapja ugyanis, hogy a házaspár bejelentette, hogy szétválnak, de egyelőre még a közös házban laknak, amint azt az influenszer-énekesnő nemrég mesélte is követőinek. Kulcsár Edina azóta Varga Márkkal jött össze, aki G.w.M. néven rapperként ismert.

„Ennek a házasságnak akkor is vége lett volna, ha nincs Márk. Edinával próbáljuk az összes kérdéses ügyünket békében lezárni, a gyermekeink érdekeit és lelki egészségüket tartva szem előtt. Én már sokkal jobban vagyok, mint korábban, jelenleg előre tekintek a feladataimra. Sokat tanultam az utóbbi időben, levontam a következtetéseket, hogy mi volt az én felelősségem a házasságunk kudarcát illetően. Visszacsinálni már nem tudom, de mindketten arra törekszünk, hogy a legjobbat hozzuk ki a jelenlegi helyzetből. Már látom a fényt az alagút végén, és egyébként sem engedhetem meg magamnak, hogy elengedjem magamat”

– így fogalmaz Csuti a lapnak.

Az interjúból kiderül az is, hogy a Good People Everywhere app egy olyan platform lesz, ahol az emberek csak pozitív dolgokat, jócselekedeteket osztanak meg, egymást biztatva arra, hogy minél több jót tegyenek. Ezt a szellemiséget a házaspár két gyermekének is próbálja átadni, íme egy példa Csutitól arra, hogy hogyan:

„azt a szokást találtuk ki, hogy amikor a gyerekek ajándékot kapnak ünnepnapra, akkor az új játékért cserébe válasszák ki egy régi játékukat, amit aztán rászorulóknak adhatunk oda.”

Médiaszemélyiségek az exeikről

Szulák Andrea újra üzent az exének

Weisz Fanni elmondta, miért szakított Bókay Gergővel

Szabó Győző rajtakapta a szerelmét egy másik férfival, csinált nekik egy rántottát

(Kiemelt kép: dfp.hu)