Szabó Győző rajtakapta a szerelmét egy másik férfival, csinált nekik egy rántottát

A színész a lelki kibillentésben hisz. De persze még aznap elköltözött, emlékszik vissza.

2021. október 9., 13:00

Szerző:

Szabó Győző szerepelt az Összezárva Hajdú Péterrel című műsor péntek esti adásában a Life TV-n, és a csatorna egy elég meglepő részletet tett közzé a YouTube-on. Az alábbi videón az 51 éves színész azt meséli el, amikor huszonéves korában egyszer arra ment haza, hogy a szerelme egy másik férfival van az ágyban.

„Hazamentem az akkori páromhoz váratlanul, és valakivel otthon volt már. Én nem csináltam semmit, lefeküdtem aludni egy másik helyen a lakásban. [...] Én a lelki, a pszichés vagy a fizikai kibillentésben hiszek. Ha egy olyan dolgot csinálsz, amit az ember nem vár, vagy nem számít, akkor azzal kibillented őt. Felkeltem másnap reggel előbb, fogtam, volt egy nagy asztal, odatettem három széket, csináltam egy kiadós rántottát, nekik is, letettem a tányérokat az asztalra és leültünk, hogy kész a reggeli”

– meséli Szabó Győző, hozzátéve, hogy azért persze még aznap elköltözött, és ismerősei segítségével talált átmenetileg szállást ezután.

A színész a műsorban drogos múltjáról is őszintén beszélt, az alábbi videóban egy olyan fényképet néznek együtt Hajdú Péterrel, amelynek készültekor Szabó Győző éppen kábítószer hatása alatt áll, pupillái ennek hatására apróra össze vannak szűkülve. Hajdú Péter azt mondja, ő soha nem kokainozott, a drogokat soha nem próbálta ki, a kábítószert az ördögtől való dolognak tartja.

(Kiemelt kép: Szabó Győző Instagramja)