Szulák Andrea újra üzent az exének

Az énekesnő volt férje már Marsi Anikóval van kapcsolatban.

2021. július 22., 10:24

Szerző:

Érdekesen időzített legújabb posztjával Szulák Andrea. Éppen aznap tette ki a sokat sejtető üzenetet, amikor volt férje és Marsi Anikó ismét a címlapokra kerültek kapcsolatukkal.

Ahogy az a 168 Óra ma reggel megjelent cikkéből is kiderül, Marsi Anikó és Szulák Andrea volt férje, Gy. Gábor kapcsolata nem új keletű. A szerelmesek már korábban is ismerték egymást, sőt fiatalabb korukban együtt is jártak, most pedig, hogy mindketten szinglik, újra egymásra találtak. Szulák Andrea már korábban is kommentálta exe új kapcsolatát, és a hír megjelenése után most megint posztolta az Instagramon, méghozzá a következőket:

Szeretnünk kéne egymást….! Összejárni. Nevetni. Örülni. Köszönni. Alkotni. Szeretni. Átölelni. Megpihenni. Simogatni. Mosolyogni csendben. Hallgatni nagyokat. Ehelyett teljesen mást teszünk. Aggódunk, félünk, manipulálunk, kibeszélünk, keresztbe teszünk, szorongunk, nyomulunk, kompenzálunk, akarunk, sértődünk, haragszunk… Mennyi elpocsékolt perc és óra. Mennyi elpocsékolt és kárba veszett nap és év. És egyszer elmegyünk…. Haraggal, ki nem mondott szavakkal, el nem intézett dolgokkal. Most vagyunk itt! Most még lehet szeretni! Most még lehet nevetni! Hálásnak lenni…., hogy élünk.

– szólnak a színésznő sorai, az üzenetet pedig vélhetően volt párjának szánta.

(Kiemelt kép: dfp.hu)