Marsi Anikó lefogyott, exének, Palik Lászlónak szintén van új szerelme

Palik László egy fiatalabb lánnyal van kapcsolatban.

2021. július 22., 07:47

Szerző:

Idén tavasszal derült ki, hogy hosszú évek után véget ért Palik László és Marsi Anikó házassága, a két tévés külön utakon folytatja tovább. Marsi Anikóról már az is nyilvánossá vált, hogy van új szerelme, méghozzá Szulák Andrea exe, Gy. Gábor, a közöttük lefolyt kellemetlen szóváltásról itt írtunk korábban. Nos, Marsi Anikó szerepel a ma megjelent Story címlapján, mivel a lap úgy tudja egy névtelen forrásból, hogy Gy. Gábor és Marsi Anikó már korábban is jártak, fiatalkori szerelem volt az övék, és most, hogy mindketten szinglik, újra egymásra találtak.

De a szintén ma megjelent Hot! magazin címlapján is Marsi Anikó szerepel, méghozzá azzal, hogy belefogyott a szerelembe, jót tett neki az új kapcsolat, újra boldog.

A lap ezen kívül a volt férjről, Palik Lászlóról is tartalmaz néhány újdonságot. Róla a múlt héten még csak annyit lehetett tudni, hogy futással vigasztalódik, most már ennél több is nyilvános: a TV2 műsorvezetője szintén új kapcsolatban van, választottja egy fiatal lány, igaz, még csak ismerkedési fázisban vannak.