Így vigasztalódik Palik László

Talán így könnyebben viseli a válással járó stresszt.

2021. július 15., 14:43

Szerző:

Ahogy azt már a 168 óra is megírta, 16 évnyi házasság után válik Palik László és Marsi Anikó. A friss hírek szerint Anikó már egy új szerelemmel, míg Palik László egészen másképp vigasztalódik.

Néhány hónapja, az Exatlon forgatása alatt toppant be Marsi Anikó a válási papírokkal exéhez, amiket ezúttal Palik László alá is írt, ugyanis a pár a házasságuk alatt már többször is eljutott eddig a pontig, a férj azonban mostanáig nem volt hajlandó elengedni a Tények műsorvezetőjének kezét, és megtagadta a papírok aláírását. A válás azonban most már biztos, a legfrissebb hírek szerint pedig Marsi Anikó már egy másik férfi oldalán vigasztalódik. Az Exatlon műsorvezetője pedig abba menekül, ami mindig is fontos szerepet töltött be az életében, ez pedig a sport.

A futás köztudottan a legjobb feszültség levezető, így nem csoda, hogy Palik László is ezt élvezi a legjobban. Szenvedélyében társra is lelt kreatív producer barátja, Wágner Tamás személyében, akivel egészen a dominikai forgatások óta, zsinórban 150 napja róják a köröket. Talán a mozgás segít a műsorvezetőnek, hogy könnyebben viselje a válással járó stresszt, és hogy Marsi Anikó egy másik férfival kezdett új életet.

(Kiemelt kép: Palik László a Fuss Család Fuss című műsorvezetője. fotó: TV2)