Kulcsár Edina máris alkalmazkodott a roma szokásokhoz, nem ül le a férfiak asztalához

Kulcsár Edina azt mondja, új kapcsolatában már nem törekszik az egyenlőségre.

2022. február 14., 07:38

Szerző:

Kulcsár Edina, aki nemrég elárulta, nem tud róla, hogy maga is roma felmenőkkel rendelkezne, a Bors című lapnak nyilatkozott friss párkapcsolatáról, új párjával, G.w.M-mel együtt. Az influenszer-énekesnő és a rapper január elseje óta vannak együtt, így kapcsolatuknak eléggé az elején járnak még csak, de Kulcsár Edina azt mondja, máris sok mindenben könnyen tudott igazodni G.w.M., azaz Varga Márk családjának roma szokásaihoz.

„Az elvárásai olyanok, amit nőként teljesen magától értetődőnek gondolok. Ilyen az is, hogy például nem viselkedek más férfiakkal túlságosan közvetlenül. Talán csak arra az egyre lesz nehéz odafigyelnem, hogy a család és a gyerekek előtt nincs közöttünk csók. De még egy szájra puszi sem fér bele. Ezzel még meg kell barátkoznom”

– nyilatkozza Kulcsár Edina új partneréről, aki hozzáteszi, hogy kompromisszumképesnek tartja magát, és nem várja el, hogy szerelme a roma szokásokat teljesen felvegye.

G.w.M. egy példát is mondott ezekre a szokásokra:

„ha leül egy asztalhoz nyolc férfi, és üzleti dolgokról beszélgetnek, akkor nem ül oda egy asszony vagy egy lány közénk, ahogyan én sem ülnék be egy csak nőkkel teli társaságba.”

Abban a tekintetben, hogy ez a kapcsolata miben más, mint a korábbiak, Kulcsár Edina a következőképpen fogalmaz:

„eddig minden kapcsolatomban az egyenlőségre törekedtem, ami a döntéseket illeti és mindig erősen ragaszkodtam a saját meglátásaimhoz, de ez Márknál nem működik, hozzáteszem mindenben egyet is értünk. Mindig meghallgat, és megbeszélünk mindent, és nagyon jó meglátásai vannak az élettel kapcsolatban, így nem esik nehezemre, hogy maximálisan hagyatkozzak rá. [...] Jól érzem magam mellette, még így is, hogy ő a dominánsabb.”

Valentin-nap van!

Marsi Anikó új szerelméről vallott: együtt szeretnének megöregedni

Majoros Hajnalka érzelmes és nyilvános szerelmeslevelet írt Majkának egy új lagzifotó mellé

Mészáros Lőrinc exneje felolvasta intim szerelmesverseit Joshi Bharat jelenlétében

(Kiemelt kép: G.w.M. Instagramja)