Kulcsár Edina szerint új párja bevállalósabb

Rajongóinak adott válaszaiban árult el többet új kapcsolatáról Kulcsár Edina. 

2022. február 9., 12:53

Szerző:

Kulcsár Edina a férjével, Szabó András Csutival való botrányos szakítása, és új párja, a G.w.M művésznéven ismert rapperrel, Varga Márkkal való kapcsolatának bejelentése után letiltotta a kommentelési lehetőséget az Instagram-oldalán, amit most újra feloldott, és válaszolt is jó pár rajongói kérdésre, amikből sok minden kiderült szerelméről. 

A pozitív kommentek mellett, a szakítás híre óta jóval megnövekedett a negatív kommentek száma is Kulcsár Edina közösségi oldalain, ám az egykori szépségkirálynő ezekre is rendszeresen, készséggel válaszol. Az egyik hozzászólásra adott válaszából az is kiderült, hogy a legtöbb fellépésére elkíséri párját, amikor éppen nincsenek vele a gyermekei, Nina és Medox. Azt is megválaszolta, miért nem posztolnak kapcsolatuk hivatalos bejelentése óta közös képet G.w.M-el

„Szerintem ezzel még várunk, de tényleg nem tudom. Már most van jó pár fotónk, bár ezek soha nem posztolás miatt készülnek. Én szeretném megvárni, amíg lenyugszanak a kedélyek. Aztán nem tudom, hogy ő mit gondol erről. Ő bevállalósabb.”

– osztotta meg követőivel Kulcsár Edina, akiknek nem is kellett sokáig várni a közös fotóra, ugyanis G.w.M tegnap megosztott Instagramon egy képet, amin boldogan mosolyognak. 

Az énekesi babérokra törő ex-szépségkirálynő többek között még olyan rajongói kérdésekre is választ adott, hogy roma származású-e, valamint sokan voltak olyanok is, akik a gyerekei hogyléte felől érdeklődtek, amiből azt is megtudhattuk, hogy a körülményekhez képest nem viselte meg őket szüleik válása. 

Sorra válnak a hazai hírességek:

Janicsák Veca egy tegnap megjelen interjúban jelentette be, hogy már másfél éve elváltak férjével

Horváth Grétát év elején hagyta el a férje a Dancing With The Stars profi táncosnőjéért

Azt suttogják, Kucsera Gábor és Tápai Szabina lehet a következők, akik bejelentik a szakításukat

(Kiemelt kép: G.w.M Instagram-oldala)