G.w.M. tévéinterjúban mondta el, mi igaz abból, hogy Csuti mutatta őt be Kulcsár Edinának

G.w.M. a TV2-n azt is elmondta, mit tett házassága megmentéséért.

2022. február 1., 13:18

Szerző:

G.w.M. a közösségi médiában többször megszólalt már azóta, hogy egész nagy botrány kerekedett abból, hogy kiderült, ő és Kulcsár Edina kapcsolatban vannak, ráadásul éppen az utóbbi férje, Szabó András Csuti mutatta be őket egymásnak. Tévéinterjút azonban még nem vállalt G.w.M. egészen addig, hogy a Mokka című műsor keddi adásához elkészült vele az alábbi interjú.

A riport fontos részlete, hogy G.w.M. úgy érzi, korábban mindent megtett azért, hogy megmentse a házasságát, csak ez nem a nagyközönség előtt zajlott. Így beszél erről:

„mindent megtettem. Mindent, nagyon sokáig. Nem publikusan, nem játszottam el a hattyúk halálát, viszont akik követték az én karrieremet, azért észrevehették, hogy nagyjából négy éve folyamatosan jöttek ki depresszív dalok. Én, számomra, magamhoz képest mindent megtettem, sokáig megalkudtam önmagammal, esélyre esélyt adtam – csak hát nem a nyilvánosság előtt.”

Az interjúban szó van arról a bizonyos bemutatásról is, ahogy a rapper a szépségkirálynővel, azaz későbbi szerelmével találkozott. Ennek kapcsán G.w.M. üzen is valamit Csutinak, vagy legalábbis Csutiról arra az esetre, ha bárki úgy gondolta volna, hogy ők ketten nagy barátok lennének:

„a Csutiról azt kell tudni, hogy azért kerestem meg, mert nem tudtam az Edinának a telefonszámát, az ő telefonszáma viszont megvolt. Felhívtam a Csutit, onnantól kezdve Edinával beszéltem. Szóval ennyi volt az a nagyon nagy bemutatás egymásnak. És ezt most kijelentem: nekem nem volt a Csuti a barátom. Attól függetlenül, hogy voltak közös ismerőseink – ez nem azt jelenti, hogy barátság. Nekem a barátom az, akivel minden nap felhívjuk egymást, és akár kezdjük úgy a napot, hogy egy közös kávéval vagy »hogy vagy?« Az a barátom. A Csuti az nem volt a barátom, attól függetlenül, hogy voltak közös ismerőseink.”

Csuti és G.w.M. egyik közös ismerőse Curtis, aki annak idején G.w.M-et felfedezte, most viszont Csutiban tartja a lelket.

És íme, itt a Megcsináltad című, „elegáns és kifinomult” videóklip, amelynek forgatásán a fenti interjú készült. Amint G.w.M. mondja, ez a dal is részben az exének, Nagy Melanie-nak szól, mint az előadó sok más „depresszív hangulatú szerelmes dala”.

A szerelmi négyszög tagjai egymásról beszélnek

Csuti Kulcsár Edináról

G.w.M. kommentben beszél az exéről

Kulcsár Edina megállapodásuk megszegésével vádolja Csutit

(Kiemelt kép: YouTube/GwMmusic)